Voor haar eerste publieke optreden koos Angelina meteen ook voor een knaller van een jurk en straalde in een ontwerp van Hedi Slimane voor Saint Laurent Paris.

Voor haar terugkeer naar het grote publiek, nadat ze zelf bekendmaakte dat ze een dubbele borstamputatie had ondergaan omdat het risico op kanker erg groot was, koos Anglina voor een onberispelijke en stijlvolle jurk. Het is een ontwerp van Hedi Slimane voor het Franse modehuis Saint Laurent Paris.

No-nonsense avondjurk

Het is een zwarte avondjurk met een bijzonder bustier. Deze is iets losser gedrapeerd. Verder was het een jurk met weinig franjes of versieringen. Helemaal in de no-nonsense stijl en aanpak van de wereldberoemde actrice. Het stukje doorkijkstof aan de buik van Angelina geeft de jurk wat extra pit.

Angelina en Hedi Slimane

Het is niet de eerste keer dat Angelina kiest voor een ontwerp van Hedi Slimane. Eerder droeg ze al een donkerbruine jurk van de ontwerper, op de 'Women of the World Summit' in New York. De reacties op de bruine chiffonjurk met 'bohemian-vibes' waren gemengd en de fans waren niet helemaal weg van Angelina's keuze. Maar met deze zwarte jurk van Slimane slaat ze de bal wel helemaal juist en krijgt ze enkel maar positieve reacties op haar mooie outfit. (LVR)

Voor haar eerste publieke optreden koos Angelina meteen ook voor een knaller van een jurk en straalde in een ontwerp van Hedi Slimane voor Saint Laurent Paris. Voor haar terugkeer naar het grote publiek, nadat ze zelf bekendmaakte dat ze een dubbele borstamputatie had ondergaan omdat het risico op kanker erg groot was, koos Anglina voor een onberispelijke en stijlvolle jurk. Het is een ontwerp van Hedi Slimane voor het Franse modehuis Saint Laurent Paris. No-nonsense avondjurk Het is een zwarte avondjurk met een bijzonder bustier. Deze is iets losser gedrapeerd. Verder was het een jurk met weinig franjes of versieringen. Helemaal in de no-nonsense stijl en aanpak van de wereldberoemde actrice. Het stukje doorkijkstof aan de buik van Angelina geeft de jurk wat extra pit.Angelina en Hedi Slimane Het is niet de eerste keer dat Angelina kiest voor een ontwerp van Hedi Slimane. Eerder droeg ze al een donkerbruine jurk van de ontwerper, op de 'Women of the World Summit' in New York. De reacties op de bruine chiffonjurk met 'bohemian-vibes' waren gemengd en de fans waren niet helemaal weg van Angelina's keuze. Maar met deze zwarte jurk van Slimane slaat ze de bal wel helemaal juist en krijgt ze enkel maar positieve reacties op haar mooie outfit. (LVR)