Naast het neerzetten van een wild aantrekkelijke vampier heeft Alexander Skarsgård nog wat talenten voor ons in petto. Zich verkleden als vrouw is daar zonder twijfel één van. Tijdens de première van de geanticipeerde prent 'The Diary of a Teenage Girl' in San Francisco verschenen de acteur en de rest van het team in Drag.

Skarsgård spande de kroon met zijn ellenlange benen, gouden jurk en big hair. Een look die we het best kunnen omschrijven als Dynasty meets Studio 54. Fans van de blonde Zweed zullen vast even slikken bij het zien van zijn parmantige pony-look, maar moeten ook toegeven dat zijn humor hem heel wat extra punten oplevert.

(LP)

Naast het neerzetten van een wild aantrekkelijke vampier heeft Alexander Skarsgård nog wat talenten voor ons in petto. Zich verkleden als vrouw is daar zonder twijfel één van. Tijdens de première van de geanticipeerde prent 'The Diary of a Teenage Girl' in San Francisco verschenen de acteur en de rest van het team in Drag. Skarsgård spande de kroon met zijn ellenlange benen, gouden jurk en big hair. Een look die we het best kunnen omschrijven als Dynasty meets Studio 54. Fans van de blonde Zweed zullen vast even slikken bij het zien van zijn parmantige pony-look, maar moeten ook toegeven dat zijn humor hem heel wat extra punten oplevert. (LP)