Nog tot 7 september vindt in het Italiaanse Venetië het zeventigste filmfestival plaats. Dit weekend verscheen de jonge actrice Dakote Fanning in een diepblauwe avondjurk van Elie Saab Couture.

De 19-jarige Fanning was in Venetië voor de presentatie van haar gloednieuwe film 'Night Moves'. De thriller, met onder meer Jesse Eisenberg en Peter Sarsgaard, gaat over drie 'eco-terroristen' die plannen om een grote dam op te blazen. Naast het explosieve verhaal is er ook een zinderende romance tussen Fanning en haar 42-jarige tegenspeler Sarsgaard.

De navyblauwe jurk is afkomstig uit de Elie Saab Couture herfstcollectie. De diepe v-hals van de glanzende avondjurk zit Fanning als gegoten. Ze werkte haar outfit af met een eenvoudig kapsel en met ringen van Rona Pfeiffer en Cathy Waterman. (AB)

Nog tot 7 september vindt in het Italiaanse Venetië het zeventigste filmfestival plaats. Dit weekend verscheen de jonge actrice Dakote Fanning in een diepblauwe avondjurk van Elie Saab Couture.De 19-jarige Fanning was in Venetië voor de presentatie van haar gloednieuwe film 'Night Moves'. De thriller, met onder meer Jesse Eisenberg en Peter Sarsgaard, gaat over drie 'eco-terroristen' die plannen om een grote dam op te blazen. Naast het explosieve verhaal is er ook een zinderende romance tussen Fanning en haar 42-jarige tegenspeler Sarsgaard.De navyblauwe jurk is afkomstig uit de Elie Saab Couture herfstcollectie. De diepe v-hals van de glanzende avondjurk zit Fanning als gegoten. Ze werkte haar outfit af met een eenvoudig kapsel en met ringen van Rona Pfeiffer en Cathy Waterman. (AB)