Actrice Amanda Seyfried in Stella McCartney

Zondagavond vond in Las Vegas een premièrevoorstelling plaats van de nieuwe Hollywoodfilm ‘Lovelace’. Amanda Seyfried vertolkt de hoofdrol in deze film en verscheen op de rode loper in een hagelwitte outfit van Stella McCartney.


Haar minimalistische outfit bestaat uit een witte, gedrapeerde top en een short uit de ‘Resort 2014’-collectie van Stella McCartney. Leuk detail: de stof is bedrukt met een print van slangenleder. Seyfried mag trots zijn op haar benen, die komen bovendien dankzij de korte short mooi tot hun recht.


In tegenstelling tot de outfits van haar personage in de film, de inmiddels overleden pornoactrice Linda Lovelace, is haar look erg gesofisticeerd en alles behalve vulgair. Dit is ook te danken aan de gesloten halslijn van de top en haar sluike haren. De wijnrode lippen geven de strakke styling een subtiele touch.

De line-up van de film ziet er alvast veelbelovend uit. Sharon Stone, Chris Noth, James Franco en Adam Brody maken deel uit van de cast. De film komt dit najaar bij ons in de zalen. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content