Het nieuwe luxelabel, & Other Stories, van de Zweedse keten H&M, opent in de lente van 2013 voor het eerst zijn deuren in 7 Europese steden. Het merk zal zich toespitsen op luxueuze vrouwenkleding en de tagline, 'A story of craftmanship', doet vermoeden dat de materialen en samenstelling van de producten van een hoogstaande kwaliteit zullen zijn.
De 7 uitverkoren modesteden, Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Parijs en Stockholm, mogen meestappen in het nieuwe modeverhaal van de H&M groep. Aan België zijn ze dus voorlopig nog voorbijgegaan. Tegelijk met de opening van de winkels zullen de producten echter online beschikbaar zijn voor enkele geselecteerde landen. Hier hebben we meer geluk, want Stories.com zal, volgens WWD, ook verschepen naar Nederland, Finland, Denemarken en België.

De luxelijn & Other Stories zal een aanbod hebben van kleren, accessoires, juwelen, schoenen, tassen en een beautylijn in samenwerking met Lisa Butler. De collecties worden ontworpen door ontwerpteams in Parijs en Stockholm en zullen variëren van masculiene pasvormen tot feminiene chic. De bedoeling is dat de producten eindeloos gecombineerd kunnen worden en tijdloos zijn.

Hoewel de winkels in bekende winkelstraten, zoals de Parijse Rue Saint-Honoré, gesitueerd zullen zijn, blijven de producten de typische lage prijs behouden die we gewend zijn van de H&M groep. De prijs van & Other Stories zal tussen die van de goedkope H&M en Monki en de iets duurdere COS liggen. (Belga/LP)

Het nieuwe luxelabel, & Other Stories, van de Zweedse keten H&M, opent in de lente van 2013 voor het eerst zijn deuren in 7 Europese steden. Het merk zal zich toespitsen op luxueuze vrouwenkleding en de tagline, 'A story of craftmanship', doet vermoeden dat de materialen en samenstelling van de producten van een hoogstaande kwaliteit zullen zijn. De 7 uitverkoren modesteden, Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Parijs en Stockholm, mogen meestappen in het nieuwe modeverhaal van de H&M groep. Aan België zijn ze dus voorlopig nog voorbijgegaan. Tegelijk met de opening van de winkels zullen de producten echter online beschikbaar zijn voor enkele geselecteerde landen. Hier hebben we meer geluk, want Stories.com zal, volgens WWD, ook verschepen naar Nederland, Finland, Denemarken en België. De luxelijn & Other Stories zal een aanbod hebben van kleren, accessoires, juwelen, schoenen, tassen en een beautylijn in samenwerking met Lisa Butler. De collecties worden ontworpen door ontwerpteams in Parijs en Stockholm en zullen variëren van masculiene pasvormen tot feminiene chic. De bedoeling is dat de producten eindeloos gecombineerd kunnen worden en tijdloos zijn. Hoewel de winkels in bekende winkelstraten, zoals de Parijse Rue Saint-Honoré, gesitueerd zullen zijn, blijven de producten de typische lage prijs behouden die we gewend zijn van de H&M groep. De prijs van & Other Stories zal tussen die van de goedkope H&M en Monki en de iets duurdere COS liggen. (Belga/LP)