Wie helemaal niets wil missen, volgt de modeweken via Weekend.be, dé Nederlandstalige referentiesite voor alles wat met mode te maken heeft.

Op Weekend.be vind je tijdens de volledige duur van de internationale modeweken naast live verslagen van de catwalk ook de mooiste foto- en videoverslagen. New York bijt de spits af. Bekijk de collecties van Rebecca Minkoff, Tommy Hilfiger, Lacoste en Charlotte Ronson.

Onze redacteurs doen uitgebreide streetstyle interviews en gunnen je een blik in de kleedkamers van de fotomodellen. Zo vertelde Tom Pecheux, creatieve directeur van Estée Lauder wat we komende lente mogen verwachten.

Katrin Swartenbroux, Renske De Maesschalck, Laura Van Roey, Jesse Brouns en Ellen De Wolf brengen verslag uit vanop de eerste rij. Hoofdredacteur Lene Kemps en lifestyle redacteur Wim Denolf zorgen voor duiding en analyse.

Wie helemaal niets wil missen, volgt de modeweken via Weekend.be, dé Nederlandstalige referentiesite voor alles wat met mode te maken heeft. Op Weekend.be vind je tijdens de volledige duur van de internationale modeweken naast live verslagen van de catwalk ook de mooiste foto- en videoverslagen. New York bijt de spits af. Bekijk de collecties van Rebecca Minkoff, Tommy Hilfiger, Lacoste en Charlotte Ronson. Onze redacteurs doen uitgebreide streetstyle interviews en gunnen je een blik in de kleedkamers van de fotomodellen. Zo vertelde Tom Pecheux, creatieve directeur van Estée Lauder wat we komende lente mogen verwachten.Katrin Swartenbroux, Renske De Maesschalck, Laura Van Roey, Jesse Brouns en Ellen De Wolf brengen verslag uit vanop de eerste rij. Hoofdredacteur Lene Kemps en lifestyle redacteur Wim Denolf zorgen voor duiding en analyse.