Wolford, voornamelijk bekend om zijn luxueuze panty's en lingerie, opent binnenkort een eerste winkel in de Brusselse Louizalaan.
Wolford werd in 1949 opgericht door de Oostenrijkers Reinhold Wolf en Walter Palmers en positioneert zich sindsdien als een luxemerk voor kousen, prêt-a-porter kledij, lingerie, shape- en swimwear.

Het merk werkte reeds samen met modeontwerpers als Vivienne Westwood, Lagerfeld Gallery, Emilio Pucci, Missoni, Kenzo, Zac Posen en Valentino.

De opening van de boetiek in Brussel is gepland voor juli 2011. Andere Wolfordwinkels vindt u terug in Brugge, Gent, Antwerpen en Luik. (TV)

Wolford, voornamelijk bekend om zijn luxueuze panty's en lingerie, opent binnenkort een eerste winkel in de Brusselse Louizalaan. Wolford werd in 1949 opgericht door de Oostenrijkers Reinhold Wolf en Walter Palmers en positioneert zich sindsdien als een luxemerk voor kousen, prêt-a-porter kledij, lingerie, shape- en swimwear. Het merk werkte reeds samen met modeontwerpers als Vivienne Westwood, Lagerfeld Gallery, Emilio Pucci, Missoni, Kenzo, Zac Posen en Valentino. De opening van de boetiek in Brussel is gepland voor juli 2011. Andere Wolfordwinkels vindt u terug in Brugge, Gent, Antwerpen en Luik. (TV)