Nu de string amper nog aangekocht wordt, Calvin Klein-taillebanden weer in opmars zijn en ook bodysuits steeds meer terugkeren naar de rekken van de lingeriewinkels is het duidelijk dat we anno 2016 een vlotte mix en match hebben van ondergoedtrends uit het verleden. Maar welke zien we over het hoofd? (Of beter: welke staan ons nog te wachten?)

Glamour goot de belangrijkste lingerieverhalen van de jaren twintig tot vandaag in een indrukwekkende styling die zelfs vormeloze chemises en bustehouders die niet écht veel konden houden er goed doen uitzien.

Nu de string amper nog aangekocht wordt, Calvin Klein-taillebanden weer in opmars zijn en ook bodysuits steeds meer terugkeren naar de rekken van de lingeriewinkels is het duidelijk dat we anno 2016 een vlotte mix en match hebben van ondergoedtrends uit het verleden. Maar welke zien we over het hoofd? (Of beter: welke staan ons nog te wachten?) Glamour goot de belangrijkste lingerieverhalen van de jaren twintig tot vandaag in een indrukwekkende styling die zelfs vormeloze chemises en bustehouders die niet écht veel konden houden er goed doen uitzien.