Het wereldberoemde Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret komt naar België. Het label zal twee winkels openen in de luchthaven van Zaventem. Belgian Sky Shops, de uitbater van luxewinkels op de luchthavens van Zaventem en Charleroi, heeft bevestigd dat ze de Belgische filialen van Victoria's Secret mogen uitbaten.

Een iconisch merk Victoria's Secret werd opgestart in 1977 in San Francisco door Roy Raymond. Deze zakenman richtte het merk op omdat hij zich schaamde wanneer hij lingerie kocht voor zijn vrouw. De winkels van zijn label waren bedoeld voor mannen die in een rustige en comfortabele omgeving mooie lingerie wilden kiezen voor hun partner. Het personeel werd opgeleid om de mannen te helpen bij het inschatten van de juiste maat en pasvorm.

In de jaren tachtig verkocht Raymond zijn label aan The Limited die het al snel uitbouwden tot het grootste Amerikaanse lingeriemerk met een omzet van miljoenen. The Limited behield het originele idee van Raymond, maar vertaalde het naar een internationale markt.

Victoria's geheime engelen

Eind jaren negentig werden de geheime engelen (angels) geïntroduceerd tijdens de 4e jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show. De angels zijn de meest zichtbare modellen in het vaste team van Victoria's Secret. Ze vervullen de rol van woordvoerders van het label en krijgen een belangrijke rol in de fashion show. In 2007 werden de engelen de allereerste commerciële iconen die een ster kregen op de Hollywood Walk of Fame.

Ticket naar de zon

Midden december is het dan eindelijk de beurt aan België om twee winkels van het merk te krijgen. De filialen werden verdeeld over de twee terminals van de luchthaven van Zaventem. Reden te meer om een ticketje naar de zon te boeken dus! (LP)

Het wereldberoemde Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret komt naar België. Het label zal twee winkels openen in de luchthaven van Zaventem. Belgian Sky Shops, de uitbater van luxewinkels op de luchthavens van Zaventem en Charleroi, heeft bevestigd dat ze de Belgische filialen van Victoria's Secret mogen uitbaten. Een iconisch merk Victoria's Secret werd opgestart in 1977 in San Francisco door Roy Raymond. Deze zakenman richtte het merk op omdat hij zich schaamde wanneer hij lingerie kocht voor zijn vrouw. De winkels van zijn label waren bedoeld voor mannen die in een rustige en comfortabele omgeving mooie lingerie wilden kiezen voor hun partner. Het personeel werd opgeleid om de mannen te helpen bij het inschatten van de juiste maat en pasvorm. In de jaren tachtig verkocht Raymond zijn label aan The Limited die het al snel uitbouwden tot het grootste Amerikaanse lingeriemerk met een omzet van miljoenen. The Limited behield het originele idee van Raymond, maar vertaalde het naar een internationale markt. Victoria's geheime engelen Eind jaren negentig werden de geheime engelen (angels) geïntroduceerd tijdens de 4e jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show. De angels zijn de meest zichtbare modellen in het vaste team van Victoria's Secret. Ze vervullen de rol van woordvoerders van het label en krijgen een belangrijke rol in de fashion show. In 2007 werden de engelen de allereerste commerciële iconen die een ster kregen op de Hollywood Walk of Fame. Ticket naar de zon Midden december is het dan eindelijk de beurt aan België om twee winkels van het merk te krijgen. De filialen werden verdeeld over de twee terminals van de luchthaven van Zaventem. Reden te meer om een ticketje naar de zon te boeken dus! (LP)