Het Britse model en actrice Rosie Huntington-Whiteley brengt een lingeriecollectie in teken van Valentijn op de markt in samenwerking met keten Marks & Spencer. Dat meldt de Britse Vogue.
Dit is al het tweede jaar dat het model in zee gaat met Autograph, de luxelijn van Marks & Spencer. Haar eerste collectie vorig jaar was de best verkopende lingerielijn van M&S ooit.

De lingeriesetjes van de hand van Rosie werden ontworpen met Valentijn in het achterhoofd. Ze zijn dus sexy en romantisch met een roze kleurenpalet en vervaardigd in zijden en kant.

Aan de Britse Vogue vertelde de Transformers babe dat ze in haar ontwerpproces veel aandacht heeft besteed aan het kiezen van kleuren die voor iedere huidskleur flatterend zijn. Het ontwerpersteam hoopt dan ook dat de poederkleuren alle vrouwen - en mannen - zullen behagen.

Naast de gebruikelijke lingeriesetjes ontwierp het model, in samenspraak met M&S, ook een babydoll, een lange zijden kamerjas en een delicaat zijden nachtjurkje.

Soozie Jenkinson, hoofd van lingerieontwerp voor M&S, legt uit dat "zachtheid en romantiek op nummer één stonden van hun creatieve agenda voor deze collectie". Ze wijdt uit dat "lingerie een mooi, persoonlijk en intiem geschenk is" en dat "elk detail werd ontworpen met vrouwelijkheid in het achterhoofd". Ze gebruikten de beste stoffen zoals luxueuze zijde en kant van Franse makelarij. (LP)

Het Britse model en actrice Rosie Huntington-Whiteley brengt een lingeriecollectie in teken van Valentijn op de markt in samenwerking met keten Marks & Spencer. Dat meldt de Britse Vogue. Dit is al het tweede jaar dat het model in zee gaat met Autograph, de luxelijn van Marks & Spencer. Haar eerste collectie vorig jaar was de best verkopende lingerielijn van M&S ooit. De lingeriesetjes van de hand van Rosie werden ontworpen met Valentijn in het achterhoofd. Ze zijn dus sexy en romantisch met een roze kleurenpalet en vervaardigd in zijden en kant. Aan de Britse Vogue vertelde de Transformers babe dat ze in haar ontwerpproces veel aandacht heeft besteed aan het kiezen van kleuren die voor iedere huidskleur flatterend zijn. Het ontwerpersteam hoopt dan ook dat de poederkleuren alle vrouwen - en mannen - zullen behagen. Naast de gebruikelijke lingeriesetjes ontwierp het model, in samenspraak met M&S, ook een babydoll, een lange zijden kamerjas en een delicaat zijden nachtjurkje. Soozie Jenkinson, hoofd van lingerieontwerp voor M&S, legt uit dat "zachtheid en romantiek op nummer één stonden van hun creatieve agenda voor deze collectie". Ze wijdt uit dat "lingerie een mooi, persoonlijk en intiem geschenk is" en dat "elk detail werd ontworpen met vrouwelijkheid in het achterhoofd". Ze gebruikten de beste stoffen zoals luxueuze zijde en kant van Franse makelarij. (LP)