Verleiding en elegantie, je hoeft het de zusjes Cruz niet te leren. Het is dus geen verrassing dat het Britse luxelingeriemerk Agent Provocateur Penelope en Monica inschakelende om een eigen lijn 'L'Agent' te ontwerpen.

De herfstcollectie van L'Agent is de eerste van een langdurige samenwerking met de Spaanse actrices. Het is de allereerste keer dat Agent Provocateur een volledige tweede lijn op de markt brengt, voorheen ging het vooral om speciaal ontworpen, op zichzelf staande collecties. Volgens Sarah Shotton, de creative director van Agent Provocateur, was de keuze voor Penelope en Monica heel erg simpel. "De dames zijn beiden grote lingeriefans. Penelope en Monica deelden allerlei nieuwe designideeën met ons. Het is bovendien een grote kans om de band tussen hen en het merk te versterken", vertelde ze aan The Telegraph.

Elk item uit de collectie, van beha's tot nachtkleedjes, kreeg een Spaanse vrouwennaam toegekend zoals Marisela en Clementina. L'Agent heeft voor elk wat wils: sensuele zwarte setjes, sierlijke strikjes en gedurfde panterprints. Hoewel Agent Provocateur bekend staat om zijn exclusieve karakter, is deze collectie heel erg betaalbaar.

Penelope, vorige week bevallen van een dochter, en Monica zijn met de lingerielijn niet aan hun proefstuk toe. Voor de Spaanse modeketen Mango ontwierpen de zussen ook al enkele collecties. Ze stonden bovendien zelfs model voor de bijhorende campagnes. Penelope liet voor de 'L'Agent'-shoot de eer aan haar zus en haar wederhelft, acteur Javier Bardem. Zelf hield ze de touwtjes in handen achter de schermen. (AB)

Verleiding en elegantie, je hoeft het de zusjes Cruz niet te leren. Het is dus geen verrassing dat het Britse luxelingeriemerk Agent Provocateur Penelope en Monica inschakelende om een eigen lijn 'L'Agent' te ontwerpen. De herfstcollectie van L'Agent is de eerste van een langdurige samenwerking met de Spaanse actrices. Het is de allereerste keer dat Agent Provocateur een volledige tweede lijn op de markt brengt, voorheen ging het vooral om speciaal ontworpen, op zichzelf staande collecties. Volgens Sarah Shotton, de creative director van Agent Provocateur, was de keuze voor Penelope en Monica heel erg simpel. "De dames zijn beiden grote lingeriefans. Penelope en Monica deelden allerlei nieuwe designideeën met ons. Het is bovendien een grote kans om de band tussen hen en het merk te versterken", vertelde ze aan The Telegraph. Elk item uit de collectie, van beha's tot nachtkleedjes, kreeg een Spaanse vrouwennaam toegekend zoals Marisela en Clementina. L'Agent heeft voor elk wat wils: sensuele zwarte setjes, sierlijke strikjes en gedurfde panterprints. Hoewel Agent Provocateur bekend staat om zijn exclusieve karakter, is deze collectie heel erg betaalbaar. Penelope, vorige week bevallen van een dochter, en Monica zijn met de lingerielijn niet aan hun proefstuk toe. Voor de Spaanse modeketen Mango ontwierpen de zussen ook al enkele collecties. Ze stonden bovendien zelfs model voor de bijhorende campagnes. Penelope liet voor de 'L'Agent'-shoot de eer aan haar zus en haar wederhelft, acteur Javier Bardem. Zelf hield ze de touwtjes in handen achter de schermen. (AB)