Het lingeriemerk Agent Provocateur lanceert volgende zomer in samenwerking met de zusjes Cruz de collectie L'Agent.

Pénelope en Monica Cruz hebben voor de budgetvriendelijke collectie de slipjes en beha's ontworpen. Het is de niet de eerste keer dat de twee zich aan lingerie wagen, want ze ontwierpen eerder ook al stukken voor Mango en Samantha Thavasa.

L'Agent zal vooral veel toegankelijker zijn, aangezien de prijzen starten bij 50 euro per stuk, een pak goedkoper dus dan de anderen lijnen van Agent Provocateur.
Monica Cruz zal naast het ontwerpen ook dienen als gezicht van de campagne.

L'Agent is vanaf 1 augustus 2013 wereldwijd verkrijgbaar bij luxewarenhuizen zoals Selfridges en Galeries Lafayette. (RDM)

Het lingeriemerk Agent Provocateur lanceert volgende zomer in samenwerking met de zusjes Cruz de collectie L'Agent. Pénelope en Monica Cruz hebben voor de budgetvriendelijke collectie de slipjes en beha's ontworpen. Het is de niet de eerste keer dat de twee zich aan lingerie wagen, want ze ontwierpen eerder ook al stukken voor Mango en Samantha Thavasa. L'Agent zal vooral veel toegankelijker zijn, aangezien de prijzen starten bij 50 euro per stuk, een pak goedkoper dus dan de anderen lijnen van Agent Provocateur. Monica Cruz zal naast het ontwerpen ook dienen als gezicht van de campagne. L'Agent is vanaf 1 augustus 2013 wereldwijd verkrijgbaar bij luxewarenhuizen zoals Selfridges en Galeries Lafayette. (RDM)