De collectie zal bestaan uit niemendalletjes in poederkleuren en neutrale tinten. Dat schrijft de Britse Vogue.

Voor de lingeriecollectie van Alöe voor & Other Stories lieten de ontwerpers zich inspireren door opwarmende dansers. De verschillende stuks zijn dan ook als laagjes op elkaar ontworpen. Het kleurenpalet, neutraal en poederkleuren, is dan ook complementair.

Claire Judge, ontwerpster bij Alöe, is alvast in de wolken over de samenwerking. "Ik was erg blij dat ik benaderd werd door & Other Stories om samen een collectie uit te werken. Het is een uniek concept en ik ben dan ook erg vereerd om als een van de eerste externe designers gevraagd te worden" aldus Judge aan Vogue UK.

De collectie bevat onder meer kimonos uit zijde, playsuits, kanten bh's, korte doorschijnende topjes - allemaal afgewerkt met oog voor detail en erg vrouwelijk. Het is lingerie die, volgens de Britse Vogue, is ontworpen om in het oog te springen. Judge is vooral heel blij dat haar ontwerpen nu een breder publiek zullen bereiken. "Ik ben echt heel enthousiast over het feit dat mijn ontwerpen nu een heel breed publiek zullen bereiken," aldus Judge. "Werken met externe ontwerpers is enorm fijn en de samenwerking zorgt ervoor dat de collecties betaalbaarder worden."

De collectie van Aloë voor & Other Stories is beschikbaar vanaf eind augustus. Ook online zal je de lingerie terugvinden. De prijzen schommelen tussen 35 voor een bh en 93 euro voor een kimono. (LVR)

De collectie zal bestaan uit niemendalletjes in poederkleuren en neutrale tinten. Dat schrijft de Britse Vogue. Voor de lingeriecollectie van Alöe voor & Other Stories lieten de ontwerpers zich inspireren door opwarmende dansers. De verschillende stuks zijn dan ook als laagjes op elkaar ontworpen. Het kleurenpalet, neutraal en poederkleuren, is dan ook complementair. Claire Judge, ontwerpster bij Alöe, is alvast in de wolken over de samenwerking. "Ik was erg blij dat ik benaderd werd door & Other Stories om samen een collectie uit te werken. Het is een uniek concept en ik ben dan ook erg vereerd om als een van de eerste externe designers gevraagd te worden" aldus Judge aan Vogue UK. De collectie bevat onder meer kimonos uit zijde, playsuits, kanten bh's, korte doorschijnende topjes - allemaal afgewerkt met oog voor detail en erg vrouwelijk. Het is lingerie die, volgens de Britse Vogue, is ontworpen om in het oog te springen. Judge is vooral heel blij dat haar ontwerpen nu een breder publiek zullen bereiken. "Ik ben echt heel enthousiast over het feit dat mijn ontwerpen nu een heel breed publiek zullen bereiken," aldus Judge. "Werken met externe ontwerpers is enorm fijn en de samenwerking zorgt ervoor dat de collecties betaalbaarder worden." De collectie van Aloë voor & Other Stories is beschikbaar vanaf eind augustus. Ook online zal je de lingerie terugvinden. De prijzen schommelen tussen 35 voor een bh en 93 euro voor een kimono. (LVR)