We schreven het eerder al, maar het wordt nogmaals bevestigd: de collaboraties tussen grote ketens en high fashion worden ons naar het hoofd gesmeten. Ook in de lingeriesector is het nu zover, want de legendarische ontwerpster Marlies Dekkers - wiens ontwerpen gedragen zijn door sterren als Fergie en Lady Gaga - gaat samenwerken met lingerieketen Hunkemöller.

"Ik design voor iedere vrouw. Helaas zijn designer items niet voor iedereen toegankelijk, daarom ben ik enthousiast over deze samenwerking," klinkt het bij Marlies Dekkers. "Nu kan iedereen een van mijn exclusieve ontwerpen kopen."

De Nederlandse ontwerpster zal vier verschillende setjes ontwerpen die net zoals haar eigen collecties heel herkenbaar zullen zijn. Dekkers staat erom gekend lingerie te ontwerpen die te speciaal is om te verstoppen onder kledij. De ontwerpen zullen te koop zijn vanaf 5 november in de Hunkemöller winkels in België, Nederland en Duitsland. Wij gaan alvast in de rij staan. (RDM)

We schreven het eerder al, maar het wordt nogmaals bevestigd: de collaboraties tussen grote ketens en high fashion worden ons naar het hoofd gesmeten. Ook in de lingeriesector is het nu zover, want de legendarische ontwerpster Marlies Dekkers - wiens ontwerpen gedragen zijn door sterren als Fergie en Lady Gaga - gaat samenwerken met lingerieketen Hunkemöller. "Ik design voor iedere vrouw. Helaas zijn designer items niet voor iedereen toegankelijk, daarom ben ik enthousiast over deze samenwerking," klinkt het bij Marlies Dekkers. "Nu kan iedereen een van mijn exclusieve ontwerpen kopen." De Nederlandse ontwerpster zal vier verschillende setjes ontwerpen die net zoals haar eigen collecties heel herkenbaar zullen zijn. Dekkers staat erom gekend lingerie te ontwerpen die te speciaal is om te verstoppen onder kledij. De ontwerpen zullen te koop zijn vanaf 5 november in de Hunkemöller winkels in België, Nederland en Duitsland. Wij gaan alvast in de rij staan. (RDM)