De nieuwste campagne van het stoute lingerielabel Agent Provocateur neemt ons mee naar een geheim salon waar sensualiteit en nieuwsgierigheid voorop staan. Neem een kijkje in Le Salon en laat je verleiden door de nieuwe collectie.

De blonde bewoonsters van Le Salon showen de najaarscollectie van Agent Provocateur in negen verschillende filmpjes. In deze video's worden de huisregels van het salon voorgesteld. De kijker wordt in de rol van voyeur geduwd en werpt een blik in deze wereld vol overdaad, sensualiteit en glamour.

Bekijk hieronder deel 1 van de reeks en klik door via YouTube naar de overige acht video's. (LP)

De nieuwste campagne van het stoute lingerielabel Agent Provocateur neemt ons mee naar een geheim salon waar sensualiteit en nieuwsgierigheid voorop staan. Neem een kijkje in Le Salon en laat je verleiden door de nieuwe collectie. De blonde bewoonsters van Le Salon showen de najaarscollectie van Agent Provocateur in negen verschillende filmpjes. In deze video's worden de huisregels van het salon voorgesteld. De kijker wordt in de rol van voyeur geduwd en werpt een blik in deze wereld vol overdaad, sensualiteit en glamour. Bekijk hieronder deel 1 van de reeks en klik door via YouTube naar de overige acht video's. (LP)