Lingeriemerk la fille d'O, opgericht en geleid door Murielle Scherre, viert op 1 april zijn tiende verjaardag. Naar aanleiding van de verjaardag worden er verschillende festiviteiten georganiseerd en wordt de webshop in een nieuw kleedje gestoken.

Vanaf 1 april kan je 10 dagen lang het hot item van de dag uit de Basic Needs collectie ontdekken, dat je die dag uitzonderlijk aan 10% korting online kan veroveren. Via de la fille d'O facebookpagina kom je te weten welk stuk het item van de dag is.

Daarnaast wordt ook het concept van homesale omgedoopt tot matinee. In het kader van 10 jaar la fille d'O krijg je nu ook de kans om je eigen matinee in de Gentse O boutique te organiseren. Jij nodigt uit en la fille d'O verzorgt al de rest. Een matinee reserveren doe je via info@lafilledo.com. (RDM)

De nieuwe webshop is vanaf 1 april online. Voorlopig kan je nog op de oude webshop terecht.

Lingeriemerk la fille d'O, opgericht en geleid door Murielle Scherre, viert op 1 april zijn tiende verjaardag. Naar aanleiding van de verjaardag worden er verschillende festiviteiten georganiseerd en wordt de webshop in een nieuw kleedje gestoken. Vanaf 1 april kan je 10 dagen lang het hot item van de dag uit de Basic Needs collectie ontdekken, dat je die dag uitzonderlijk aan 10% korting online kan veroveren. Via de la fille d'O facebookpagina kom je te weten welk stuk het item van de dag is. Daarnaast wordt ook het concept van homesale omgedoopt tot matinee. In het kader van 10 jaar la fille d'O krijg je nu ook de kans om je eigen matinee in de Gentse O boutique te organiseren. Jij nodigt uit en la fille d'O verzorgt al de rest. Een matinee reserveren doe je via info@lafilledo.com. (RDM)