In het nieuwe komische en sexy campagnefilmpje van Agent Provocateur zien we hoe drie modellen backstage gepijnigd worden. Wanneer een van de modellen bijna valt, neemt het verhaal een verassende wending. De kortfilm voor Agent Provocateur werd geregisseerd door John Cameron Mitchell, de regisseur van de erotische film Shortbus en vertolker van Hannah's e-book uitgever in de televisieserie Girls. Melissa George, Chloe Hayward en Elettra Wiedemann (dochter van Isabella Rossellini) nemen de rollen van modellen op zich. In het filmpje zien we een dictator-ontwerper die op komische wijze de plak zwaait backstage. De modellen worden gemarteld met boobtape, er wordt aan hun haar getrokken, ze worden heen en weer geduwd en een cupcake ontzegd.

Wanneer Elettra over de cupcake - die haar met een zwiep ontnomen werd - valt, vangt Melissa George haar op. De modellen worden betoverd door elkaars schoonheid en drukken bijna hun lippen op elkaar, maar worden hardhandig uit elkaar geduwd door de ontwerper. Melissa vindt dat het welletjes geweest is. De bevelen en martelingen van de tirannieke ontwerper drijven haar zo ver dat ze de andere twee modellen inspireert om hun creaties te verscheuren en in hun Agent Provocateur setjes de catwalk op te lopen. De kortfilm kreeg dan ook de toepasselijke titel Control yourself mee, verwijzend naar de modellen die het heft in eigen handen nemen.

Op de website van het merk valt te lezen dat de nieuwe collectie de terugkeer van krachtige vrouwelijke silhouetten met een luxueuze sensuele attitude inluidt. 'Ieder stuk is ontworpen om de vrouwelijke vorm te aanbidden', schrijven ze. (LP)

In het nieuwe komische en sexy campagnefilmpje van Agent Provocateur zien we hoe drie modellen backstage gepijnigd worden. Wanneer een van de modellen bijna valt, neemt het verhaal een verassende wending. De kortfilm voor Agent Provocateur werd geregisseerd door John Cameron Mitchell, de regisseur van de erotische film Shortbus en vertolker van Hannah's e-book uitgever in de televisieserie Girls. Melissa George, Chloe Hayward en Elettra Wiedemann (dochter van Isabella Rossellini) nemen de rollen van modellen op zich. In het filmpje zien we een dictator-ontwerper die op komische wijze de plak zwaait backstage. De modellen worden gemarteld met boobtape, er wordt aan hun haar getrokken, ze worden heen en weer geduwd en een cupcake ontzegd. Wanneer Elettra over de cupcake - die haar met een zwiep ontnomen werd - valt, vangt Melissa George haar op. De modellen worden betoverd door elkaars schoonheid en drukken bijna hun lippen op elkaar, maar worden hardhandig uit elkaar geduwd door de ontwerper. Melissa vindt dat het welletjes geweest is. De bevelen en martelingen van de tirannieke ontwerper drijven haar zo ver dat ze de andere twee modellen inspireert om hun creaties te verscheuren en in hun Agent Provocateur setjes de catwalk op te lopen. De kortfilm kreeg dan ook de toepasselijke titel Control yourself mee, verwijzend naar de modellen die het heft in eigen handen nemen. Op de website van het merk valt te lezen dat de nieuwe collectie de terugkeer van krachtige vrouwelijke silhouetten met een luxueuze sensuele attitude inluidt. 'Ieder stuk is ontworpen om de vrouwelijke vorm te aanbidden', schrijven ze. (LP)