Volgende week vindt de legendarische Victoria's Secret show plaats, een rondborstig evenement dat voornamelijk opgeleukt wordt door Amerikaanse en Braziliaanse schonen. Dit jaar lopen er echter ook twee Britse modellen mee en dat veroorzaakt veel gejuich aan de overkant van het kanaal.

Cara Delevingne en Jourdan Dunn zijn nochtans niet aan hun proefstuk toe. Als vaste waarden op de catwalks van Chanel, Burberry en Yves Saint Laurent weten de meisjes wel hoe ze moeten lopen. Nu zullen ze dat echter voor de eerste keer in lingerie mogen doen, samen met de andere Victoria's Secret Angels waaronder Miranda Kerr, Lily Aldridge en Candice Swanepoel. Het Braziliaanse supermodel Alessandra Ambrosio zal als kers op de tart de met diamanten ingelegde Fantasy Bra van 2,5 miljoen dollar showen.

Een plaatsje bij het Victoria's Secret event is felbegeerd, want naast langbenige vrouwen en kundige lingerie valt er ook muzikaal moois te kijken. Zo zullen dit jaar onder meer Bruno Mars, Rihanna en Justin Bieber voor de muzikale begeleiding zorgen. De Victoria's Secret show is op televisie al voldoende voor meer dan tien miljoen kijkers. (KS)

Volgende week vindt de legendarische Victoria's Secret show plaats, een rondborstig evenement dat voornamelijk opgeleukt wordt door Amerikaanse en Braziliaanse schonen. Dit jaar lopen er echter ook twee Britse modellen mee en dat veroorzaakt veel gejuich aan de overkant van het kanaal. Cara Delevingne en Jourdan Dunn zijn nochtans niet aan hun proefstuk toe. Als vaste waarden op de catwalks van Chanel, Burberry en Yves Saint Laurent weten de meisjes wel hoe ze moeten lopen. Nu zullen ze dat echter voor de eerste keer in lingerie mogen doen, samen met de andere Victoria's Secret Angels waaronder Miranda Kerr, Lily Aldridge en Candice Swanepoel. Het Braziliaanse supermodel Alessandra Ambrosio zal als kers op de tart de met diamanten ingelegde Fantasy Bra van 2,5 miljoen dollar showen. Een plaatsje bij het Victoria's Secret event is felbegeerd, want naast langbenige vrouwen en kundige lingerie valt er ook muzikaal moois te kijken. Zo zullen dit jaar onder meer Bruno Mars, Rihanna en Justin Bieber voor de muzikale begeleiding zorgen. De Victoria's Secret show is op televisie al voldoende voor meer dan tien miljoen kijkers. (KS)