De Nederlandse lingerieontwerpster Marlies Dekkers heeft een minicollectie ontworpen voor lingerieketen Hunkemöller. De vier setjes zijn geïnspireerd op het thema van het gemaskerd bal. De collectie ligt in het verlengde van Marlies speelse visie op lingerie. Vanaf deze week kan je de collectie terugvinden in de winkels van Hunkemöller.
Lingerieontwerpster Marlies Dekkers kroop achter de ontwerptafel voor lingerieketen Hunkemöller. Tijdens het ontwerpen liet de ontwerpster zich inspireren door het gemaskerd bal en stapte ze in de teletijdmachine naar het Venetië van de 18e eeuw. Dit resulteerde in vier lingeriesetjes in de herkenbare Dekkers-stijl. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit rood en zwart met gouden accenten.

De collectie die Marlies Dekkers ontwierp voor Hunkemöller ligt in het verlengde van haar eigen visie op lingerie. De vrouw moet zich bovenal goed voelen in haar ondergoed, maar het mag zeker ook een tikkeltje verleidelijk en ondeugend zijn.

De collectie ligt vanaf nu in de winkels van Hunkemöller of bekijk de lingerie opde website van het lingeriemerk.

(LVR)

De Nederlandse lingerieontwerpster Marlies Dekkers heeft een minicollectie ontworpen voor lingerieketen Hunkemöller. De vier setjes zijn geïnspireerd op het thema van het gemaskerd bal. De collectie ligt in het verlengde van Marlies speelse visie op lingerie. Vanaf deze week kan je de collectie terugvinden in de winkels van Hunkemöller. Lingerieontwerpster Marlies Dekkers kroop achter de ontwerptafel voor lingerieketen Hunkemöller. Tijdens het ontwerpen liet de ontwerpster zich inspireren door het gemaskerd bal en stapte ze in de teletijdmachine naar het Venetië van de 18e eeuw. Dit resulteerde in vier lingeriesetjes in de herkenbare Dekkers-stijl. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit rood en zwart met gouden accenten. De collectie die Marlies Dekkers ontwierp voor Hunkemöller ligt in het verlengde van haar eigen visie op lingerie. De vrouw moet zich bovenal goed voelen in haar ondergoed, maar het mag zeker ook een tikkeltje verleidelijk en ondeugend zijn. De collectie ligt vanaf nu in de winkels van Hunkemöller of bekijk de lingerie opde website van het lingeriemerk.(LVR)