De van oorsprong Nederlandse lingerieketen opende op donderdag zijn grootste flagship store. De nieuwe winkel op de Antwerpse Meir is een indrukwekkende mansion van maar liefst 500 m² vol sensuele lingeriesetjes, mooie sportlingerie én comfy homewear.

Wanneer je de winkel binnenwandelt, valt je meteen op hoe groot het wel niet is. Deze flagship store heeft alle collecties, hoofdlijnen én capsulecollecties, van Hunkemöller in de aanbieding. Elke collectie krijgt haar eigen corner met bijhorende sfeerschepping, alsof je echt in een grote Amerikaanse mansion rondwandelt.

Voor de winkelinrichting van hun paradepaardje mocht het dus duidelijk iets meer zijn. Niet alleen heb je het gevoel dat je tijdens het shoppen genoeg ruimte hebt, want de winkel is groot genoeg om elkaar niet voor de voeten te lopen. Er is ook gedacht aan ruime paskamers, zodat het geen gewring wordt om een lingeriesetje te passen. In één van de paskamers werd zelfs een 'specialleke' geïnstalleerd.

Lingerie passen als een VIP

De VIP-paskamer met roze klapdeurtjes is niet zomaar een kleedhokje. Het elektronicamerk Philips richtte de paskamer zo in dat de klant de sfeer naar eigen zin kan aanpassen. De dynamische verlichting kan geswitcht worden tussen romantisch voor het passen van lingerie tot zomers wanneer je een bikini wilt proberen.

Hunkemöller heeft bovendien haar beha's opgedeeld in vier modellen, dit naar aanleiding van een grootschalig onderzoek. In de 'Sexy Shapes bra bar' staan de Perfect Plunge, de Beautiful Balcony, de Delicious Demi en de Fabulous Full Cup mooi naast elkaar uitgestald, zodat elke vrouw haar perfecte vorm kan kiezen. Naast het grote aanbod van lingerie en homewear is ook de selectie van beautyproducten te vinden. (AB)

Hunkemöller, Meir 5, Antwerpen. www.hunkemoller.com

De van oorsprong Nederlandse lingerieketen opende op donderdag zijn grootste flagship store. De nieuwe winkel op de Antwerpse Meir is een indrukwekkende mansion van maar liefst 500 m² vol sensuele lingeriesetjes, mooie sportlingerie én comfy homewear.Wanneer je de winkel binnenwandelt, valt je meteen op hoe groot het wel niet is. Deze flagship store heeft alle collecties, hoofdlijnen én capsulecollecties, van Hunkemöller in de aanbieding. Elke collectie krijgt haar eigen corner met bijhorende sfeerschepping, alsof je echt in een grote Amerikaanse mansion rondwandelt.Voor de winkelinrichting van hun paradepaardje mocht het dus duidelijk iets meer zijn. Niet alleen heb je het gevoel dat je tijdens het shoppen genoeg ruimte hebt, want de winkel is groot genoeg om elkaar niet voor de voeten te lopen. Er is ook gedacht aan ruime paskamers, zodat het geen gewring wordt om een lingeriesetje te passen. In één van de paskamers werd zelfs een 'specialleke' geïnstalleerd.Lingerie passen als een VIPDe VIP-paskamer met roze klapdeurtjes is niet zomaar een kleedhokje. Het elektronicamerk Philips richtte de paskamer zo in dat de klant de sfeer naar eigen zin kan aanpassen. De dynamische verlichting kan geswitcht worden tussen romantisch voor het passen van lingerie tot zomers wanneer je een bikini wilt proberen.Hunkemöller heeft bovendien haar beha's opgedeeld in vier modellen, dit naar aanleiding van een grootschalig onderzoek. In de 'Sexy Shapes bra bar' staan de Perfect Plunge, de Beautiful Balcony, de Delicious Demi en de Fabulous Full Cup mooi naast elkaar uitgestald, zodat elke vrouw haar perfecte vorm kan kiezen. Naast het grote aanbod van lingerie en homewear is ook de selectie van beautyproducten te vinden. (AB) Hunkemöller, Meir 5, Antwerpen. www.hunkemoller.com