Het Friese topmodel presenteert de nieuwe T-shirt Bra van Victoria's Secret met een heuse striptease.

Ter promotie van de gloednieuwe T-shirt Bra van lingeriemerk Victoria's Secret gaat Doutzen Kroes uit de kleren.

De bh die speciaal ontworpen werd om onzichtbaar onder een T-shirt te dragen is verkrijgbaar in elf kleuren. Eerder werd het nieuwe ontwerp al voorgesteld door Victoria's Secret-model Behati Prinsloo.

We vermoeden dat de video al eerder werd opgenomen want van het zwangere buikje van het Nederlandse topmodel is niets te zien. De 29-jarige Doutzen is ondertussen vijf maanden zwanger van haar tweede telg met echtgenoot Sunnery James. In 2011 verwelkomde het koppel hun zoontje Phyllon Joy Gorré. (LP)

Het Friese topmodel presenteert de nieuwe T-shirt Bra van Victoria's Secret met een heuse striptease. Ter promotie van de gloednieuwe T-shirt Bra van lingeriemerk Victoria's Secret gaat Doutzen Kroes uit de kleren. De bh die speciaal ontworpen werd om onzichtbaar onder een T-shirt te dragen is verkrijgbaar in elf kleuren. Eerder werd het nieuwe ontwerp al voorgesteld door Victoria's Secret-model Behati Prinsloo. We vermoeden dat de video al eerder werd opgenomen want van het zwangere buikje van het Nederlandse topmodel is niets te zien. De 29-jarige Doutzen is ondertussen vijf maanden zwanger van haar tweede telg met echtgenoot Sunnery James. In 2011 verwelkomde het koppel hun zoontje Phyllon Joy Gorré. (LP)