Het voormalige topmodel schittert op haar vierenveertigste in een kortfilm voor de gloednieuwe lingeriecampagne van Calvin Klein. Vijfentwintig jaar na haar allereerste shoot voor het merk is Turlington nog steeds een bom.

In de jaren tachtig was het net de campagne voor Calvin Klein die de doorbraak betekende voor Christy Turlington. Deze keer ging het niet om een gewone lingerieshoot maar om een kortfilm, waarin Turlington zelf aan het woord wordt gelaten. Deze manier van werken zagen we ook al in de campagne van Brad Pitt voor Chanel N°5.

'Kleren vertellen een verhaal. Soms is het waarheidsgetrouw, soms is het wat je wilt dat mensen van je denken. Maar dit is hoe ik me echt voel, het is geen geheim, enkel persoonlijk. Je zou wel eens verrast kunnen zijn. Dit is tussen jou en mij', vertelt Turlington in de kortfilm. Of iemand naar deze eerder vreemde tekst zal luisteren wanneer het model door het beeld kronkelt, is nog maar de vraag. (AB)

Het voormalige topmodel schittert op haar vierenveertigste in een kortfilm voor de gloednieuwe lingeriecampagne van Calvin Klein. Vijfentwintig jaar na haar allereerste shoot voor het merk is Turlington nog steeds een bom.In de jaren tachtig was het net de campagne voor Calvin Klein die de doorbraak betekende voor Christy Turlington. Deze keer ging het niet om een gewone lingerieshoot maar om een kortfilm, waarin Turlington zelf aan het woord wordt gelaten. Deze manier van werken zagen we ook al in de campagne van Brad Pitt voor Chanel N°5.'Kleren vertellen een verhaal. Soms is het waarheidsgetrouw, soms is het wat je wilt dat mensen van je denken. Maar dit is hoe ik me echt voel, het is geen geheim, enkel persoonlijk. Je zou wel eens verrast kunnen zijn. Dit is tussen jou en mij', vertelt Turlington in de kortfilm. Of iemand naar deze eerder vreemde tekst zal luisteren wanneer het model door het beeld kronkelt, is nog maar de vraag. (AB)