Bij velen onder ons zullen de iconische, witte Sloggi-onderbroeken een vleugje nostalgie oproepen. In het kader van de #sloggiicons-campagne vroeg het ondergoedlabel aan een aantal Europese bloggers om een eigen draai te geven aan het ondergoed.

Voor haar interpretatie van het iconische ondergoed liet blogster Elisabeth Ouni zich inspireren door de cover van het album 'Nothing Was The Same' van Drake. Daarop is een getekende versie van de zanger te zien met als achtergrond een staalblauwe hemel met enkele witte schaapwolkjes. En laat blauw nu ook net de hoofdkleur zijn van het Sloggi-logo.

Elisabeth tooide vier jonge vrouwen in de vier meest bekende Sloggi-modellen. Voor het decor was opnieuw het album van Drake de inspiratiebron. Drie jonge Belgen maakten met het leuke Drakeweather.com een ode aan 'Nothing Was The Same'. Op deze site varieert het weer op de achtergrond afhankelijk van het echte weer. In haar foto's koos Elisabeth voor mistig, regenachtig, storm- en winterweer. (AB)

SLOGGI x OUNI --> #NWTS from elisabeth ouni on Vimeo.

Bij velen onder ons zullen de iconische, witte Sloggi-onderbroeken een vleugje nostalgie oproepen. In het kader van de #sloggiicons-campagne vroeg het ondergoedlabel aan een aantal Europese bloggers om een eigen draai te geven aan het ondergoed.Voor haar interpretatie van het iconische ondergoed liet blogster Elisabeth Ouni zich inspireren door de cover van het album 'Nothing Was The Same' van Drake. Daarop is een getekende versie van de zanger te zien met als achtergrond een staalblauwe hemel met enkele witte schaapwolkjes. En laat blauw nu ook net de hoofdkleur zijn van het Sloggi-logo.Elisabeth tooide vier jonge vrouwen in de vier meest bekende Sloggi-modellen. Voor het decor was opnieuw het album van Drake de inspiratiebron. Drie jonge Belgen maakten met het leuke Drakeweather.com een ode aan 'Nothing Was The Same'. Op deze site varieert het weer op de achtergrond afhankelijk van het echte weer. In haar foto's koos Elisabeth voor mistig, regenachtig, storm- en winterweer. (AB) SLOGGI x OUNI --> #NWTS from elisabeth ouni on Vimeo.