Adriana Lima en Alessandra Ambrosio werden uitverkoren om de beroemde fantasy bh's van Victoria's Secret voor te stellen en te dragen in de jaarlijkse show die op 2 december in Londen zal plaatsvinden.

De kunstwerkjes werden gecreëerd door Mouawad en bestaan uit goud, robijnen, saffieren, amethisten, diamanten en andere edelstenen. Het is de eerste keer dat het lingerielabel twee fantasiebh's op de markt brengt. De Angels zijn dolgelukkig dat zij werden gekozen als ambassadrices van de schitterende ondergoedsetjes. Ze verklappen ook al dat ze de fantasierijke outfits in de tweede helft van de show zullen showen.

Bekijk hieronder de Dream Angels Fantasy Bras in de video die Alessandra en Adriana maakten in Las Vegas. (LP)

Adriana Lima en Alessandra Ambrosio werden uitverkoren om de beroemde fantasy bh's van Victoria's Secret voor te stellen en te dragen in de jaarlijkse show die op 2 december in Londen zal plaatsvinden.De kunstwerkjes werden gecreëerd door Mouawad en bestaan uit goud, robijnen, saffieren, amethisten, diamanten en andere edelstenen. Het is de eerste keer dat het lingerielabel twee fantasiebh's op de markt brengt. De Angels zijn dolgelukkig dat zij werden gekozen als ambassadrices van de schitterende ondergoedsetjes. Ze verklappen ook al dat ze de fantasierijke outfits in de tweede helft van de show zullen showen.Bekijk hieronder de Dream Angels Fantasy Bras in de video die Alessandra en Adriana maakten in Las Vegas. (LP)