Lingerielabel Agent Provocater heeft een officiële klacht ingediend tegen badpakkenmerk Kimberley Londen, omdat het een bikini volledig gekopieerd zou hebben. Dat schrijft de Daily Mail.

Het Britse merk zou de bikini, een origineel ontwerp van Agent Provocateur, volgens het lingerielabel schaamteloos gekopieerd hebben. De originele bikini is van het merk Agent Provocateur, genaamd 'Mazzy', en het is een van de best verkochte bikini's van het label. Dit model is nu gekopieerd door Kimberley Londen en wordt aan een goedkopere prijs aangeboden aan de consument.

De kopie van het originele badpak heeft de naam 'The Monaco' gekregen en lijkt door de gebruikte technieken van knopen en 'bondage' wel verdacht veel op het model van Agent Provocateur. De originele bikini wordt verkocht voor een kleine 300 euro, terwijl het model van Kimberley London 'slechts' 99 euro kost. (LVR)

Lingerielabel Agent Provocater heeft een officiële klacht ingediend tegen badpakkenmerk Kimberley Londen, omdat het een bikini volledig gekopieerd zou hebben. Dat schrijft de Daily Mail. Het Britse merk zou de bikini, een origineel ontwerp van Agent Provocateur, volgens het lingerielabel schaamteloos gekopieerd hebben. De originele bikini is van het merk Agent Provocateur, genaamd 'Mazzy', en het is een van de best verkochte bikini's van het label. Dit model is nu gekopieerd door Kimberley Londen en wordt aan een goedkopere prijs aangeboden aan de consument. De kopie van het originele badpak heeft de naam 'The Monaco' gekregen en lijkt door de gebruikte technieken van knopen en 'bondage' wel verdacht veel op het model van Agent Provocateur. De originele bikini wordt verkocht voor een kleine 300 euro, terwijl het model van Kimberley London 'slechts' 99 euro kost. (LVR)