Lindsay Lohan droeg een opvallende outfit bij aankomst aan de rechtbank: een doorschijnende broek van het label 3.1 Phillip Lim.

Wanneer iemand naar de rechtbank moet, kiest deze persoon vaak voor een veilige outfit: een zwarte jurk, klassieke pumps en eventueel een klassieke sjaal om het geheel af te werken. Maar niet Lindsay Lohan. Voor deze dame is elke rechtszaal een catwalk.

Een engeltje?

Lindsay Lohan moest opnieuw voor de rechtbank verschijnen, deze soap blijft maar verder duren, en ze koos voor een lichte, doorschijnende outfit van label 3.1 Phillip Lim. Een beetje 'erover' denken we dan, al wist Lindsay Lohan het wel op een manier te combineren met accessoires dat er op geen enkel moment iets teveel getoond werd. Van kop tot teen in het wit en religieuze accessoires, wil Lindsay tonen dat ze een engeltje is?

Uitverkocht

Ontwerper Phillip Lim is misschien niet echt tevreden dat zijn ontwerpen gedragen worden om naar de rechtbank te gaan, maar het deed de verkoop wél stijgen. Het witte ensemble dat Lindsay droeg zou in no-time uitverkocht zijn. (LVR)

Lindsay Lohan droeg een opvallende outfit bij aankomst aan de rechtbank: een doorschijnende broek van het label 3.1 Phillip Lim. Wanneer iemand naar de rechtbank moet, kiest deze persoon vaak voor een veilige outfit: een zwarte jurk, klassieke pumps en eventueel een klassieke sjaal om het geheel af te werken. Maar niet Lindsay Lohan. Voor deze dame is elke rechtszaal een catwalk.Een engeltje? Lindsay Lohan moest opnieuw voor de rechtbank verschijnen, deze soap blijft maar verder duren, en ze koos voor een lichte, doorschijnende outfit van label 3.1 Phillip Lim. Een beetje 'erover' denken we dan, al wist Lindsay Lohan het wel op een manier te combineren met accessoires dat er op geen enkel moment iets teveel getoond werd. Van kop tot teen in het wit en religieuze accessoires, wil Lindsay tonen dat ze een engeltje is?Uitverkocht Ontwerper Phillip Lim is misschien niet echt tevreden dat zijn ontwerpen gedragen worden om naar de rechtbank te gaan, maar het deed de verkoop wél stijgen. Het witte ensemble dat Lindsay droeg zou in no-time uitverkocht zijn. (LVR)