© Levi's for Net-a-Porter

De splinternieuwe unisex Levi's 501 Customized & Tapered onderscheidt zich van zijn voorganger door de ietwat ruimere tailleband voor een meer relaxte look, en de bredere broekspijpen. Wat de CT bovendien speciaal maakt is dat de jeans kan gedragen worden op drie verschillende manieren: down sized (strak, skinny fit), true sized (klassiek, regular fit), en up size (baggy, boyfriend fit).

Ook qua wassing is er voor ieder wat wils. Er werden net als bij de klassieke 501 Levi's drie verschillende varianten voortgebracht, de CT Hillman (donkerblauwe jeanskleur met een lichte afwassing), de CT Piper (klassieke jeanskleur met afwassing en afgewerkt met detailgaten) en de CT Mission (zwarte jeanskleur met een lichte afwassing). De CT collectie werd handgemaakt met een makingsduur van 72 uur per broek.

De limited edition exemplaren van Net-a-Porter kosten 330 euro per paar en zijn sinds kort exclusief verkrijgbaar op de website net-a-porter.com.

LD

De splinternieuwe unisex Levi's 501 Customized & Tapered onderscheidt zich van zijn voorganger door de ietwat ruimere tailleband voor een meer relaxte look, en de bredere broekspijpen. Wat de CT bovendien speciaal maakt is dat de jeans kan gedragen worden op drie verschillende manieren: down sized (strak, skinny fit), true sized (klassiek, regular fit), en up size (baggy, boyfriend fit). Ook qua wassing is er voor ieder wat wils. Er werden net als bij de klassieke 501 Levi's drie verschillende varianten voortgebracht, de CT Hillman (donkerblauwe jeanskleur met een lichte afwassing), de CT Piper (klassieke jeanskleur met afwassing en afgewerkt met detailgaten) en de CT Mission (zwarte jeanskleur met een lichte afwassing). De CT collectie werd handgemaakt met een makingsduur van 72 uur per broek.De limited edition exemplaren van Net-a-Porter kosten 330 euro per paar en zijn sinds kort exclusief verkrijgbaar op de website net-a-porter.com.LD