'Les Hommes ' is het duo Tom Notte en Bart Vandenbosch. Beiden studeerden in 2000 af aan de Antwerpse modeschool. Behalve de haard delen ze ook een voorliefde voor luxe, elegantie en poëzie, wat resulteerde in het samen oprichten van een eigen mannenlijn. Ze gebruiken graag de term Modern Nostalgics, een vlag die de lading dekt: hun ontwerpen refereren tegelijk aan klassieke dandy-looks en nonchalante, jongensachtige nachtvlinders van nu.

In 2002 showden ze voor het eerst in Parijs. De stijl van Les Hommes trekt ook de actuele technoscene aan, want ze leenden hun kleren en stylings al voor een aantal videoclips. In de zomer 2006 bracht het duo hun allereerste damescollectie. (DPD)

www.leshommesfashion.com

'Les Hommes ' is het duo Tom Notte en Bart Vandenbosch. Beiden studeerden in 2000 af aan de Antwerpse modeschool. Behalve de haard delen ze ook een voorliefde voor luxe, elegantie en poëzie, wat resulteerde in het samen oprichten van een eigen mannenlijn. Ze gebruiken graag de term Modern Nostalgics, een vlag die de lading dekt: hun ontwerpen refereren tegelijk aan klassieke dandy-looks en nonchalante, jongensachtige nachtvlinders van nu. In 2002 showden ze voor het eerst in Parijs. De stijl van Les Hommes trekt ook de actuele technoscene aan, want ze leenden hun kleren en stylings al voor een aantal videoclips. In de zomer 2006 bracht het duo hun allereerste damescollectie. (DPD) www.leshommesfashion.com