Lena Dunham, die we kennen van de hitserie 'Girls', werkt aan een adaptatie van 'All Dressed Up And Everywhere To Go', het aankomende boek van persoonlijke shopper Betty Halbreich van het winkelcentrum Bergdorf Goodman in New York. Dat schrijft Deadline.

Lena Dunham werkt aan de pilotaflevering van een modieuze nieuwe serie. De 26-jarige schrijfster, regisseur en actrice maakt een adaptatie van de memoires, die binnenkort verschijnen, van Betty Halbreich.
Halbreich lanceerde in 1976 de mogelijkheid om met een persoonlijke stilist te winkelen in Bergdorf Goodman in New York. De intussen 85-jarige Betty Halbreich werkt nog steeds in dit winkelcentrum in het hartje van Manhattan. Naast haar
werk bij Bergdorf Goodman was Halbreich ook styliste voor grote sterren als Meryl Streep, Joan Rivers en Sarah Jessica Parker.

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO heeft de rechten van het boek reeds gekocht en heeft bevestigd dat Dunham betrokken is bij het project. Maar meer informatie werd er niet gegeven.

De hitserie 'Girls' van Dunham won vorig jaar Emmy Awards en kaapte twee Golden Globes in de wacht. (LVR)

Lena Dunham, die we kennen van de hitserie 'Girls', werkt aan een adaptatie van 'All Dressed Up And Everywhere To Go', het aankomende boek van persoonlijke shopper Betty Halbreich van het winkelcentrum Bergdorf Goodman in New York. Dat schrijft Deadline. Lena Dunham werkt aan de pilotaflevering van een modieuze nieuwe serie. De 26-jarige schrijfster, regisseur en actrice maakt een adaptatie van de memoires, die binnenkort verschijnen, van Betty Halbreich. Halbreich lanceerde in 1976 de mogelijkheid om met een persoonlijke stilist te winkelen in Bergdorf Goodman in New York. De intussen 85-jarige Betty Halbreich werkt nog steeds in dit winkelcentrum in het hartje van Manhattan. Naast haar werk bij Bergdorf Goodman was Halbreich ook styliste voor grote sterren als Meryl Streep, Joan Rivers en Sarah Jessica Parker. Het Amerikaanse televisienetwerk HBO heeft de rechten van het boek reeds gekocht en heeft bevestigd dat Dunham betrokken is bij het project. Maar meer informatie werd er niet gegeven. De hitserie 'Girls' van Dunham won vorig jaar Emmy Awards en kaapte twee Golden Globes in de wacht. (LVR)