Le Tanneur in hartje Brussel

Het Franse lederwarenhuis Le Tanneur heeft er in Brussel een tweede adres bij.

Het Franse lederwarenhuis Le Tanneur heeft er in Brussel een tweede adres bij. Naast een boetiek in de Koningsgalerij, worden nu ook in de Waterloolaan, op huisnummer 2, de handtassen, reiskoffers, aktetassen en kleine lederwaren van het merk verkocht.

Het huis kent een traditie van 111 jaar, maar duikt pas sinds een aantal jaar zichtbaar op in het straatbeeld. Dat dankt het merk aan de sterke vernieuwing van zijn damescollectie. Handtasmodellen Matilde en Vicky Woven blijken bestsellers te zijn, die voor maximum 450 euro over de toonbank gaan, ieder seizoen in een fris kleurtje. In het mannensegment toont het huis zich sterk in lederen aktetassen, newspaper bags en portefeuilles.

Ook de samenwerking die Le Tanneur – ondertussen twee jaar geleden – aanging met vliegtuigmaatschappij Air France, blijkt voor geslaagde eyecatchers te zorgen. De handig draaiende reistrolleys, van elegant zwart tot Barbieroze, dragen het label “Air France by Le Tanneur” en vindt u achteraan de nieuwe Brusselse winkelruimte.

Elke Lahousse.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content