In Leeds is de langste jurk ter wereld onthuld. De zijde jurk opgesierd met Swarovskikristallen meet in totaal 15 meter, heeft een oppervlakte van 480 m² en werd ontworpen door Henry Holland.

'Ik wilde iets spectaculairs doen', zei de Brit die de jurk speciaal had ontworpen voor de heropening van het vernieuwde winkelcentrum Trinity Leeds. Henry Holland is bekend van het label House Of Holland.

De jurk werd onthuld door Colette Morrow die in een vorig leven nog actief was bij Cirque de Soleil. Zij kwam voor de gelegenheid letterlijk uit een enorme cadeauverpakking gerezen en tot op een bepaald hoogte getild zodat de lange jurk goed zichtbaar was. (DB)

In Leeds is de langste jurk ter wereld onthuld. De zijde jurk opgesierd met Swarovskikristallen meet in totaal 15 meter, heeft een oppervlakte van 480 m² en werd ontworpen door Henry Holland. 'Ik wilde iets spectaculairs doen', zei de Brit die de jurk speciaal had ontworpen voor de heropening van het vernieuwde winkelcentrum Trinity Leeds. Henry Holland is bekend van het label House Of Holland.De jurk werd onthuld door Colette Morrow die in een vorig leven nog actief was bij Cirque de Soleil. Zij kwam voor de gelegenheid letterlijk uit een enorme cadeauverpakking gerezen en tot op een bepaald hoogte getild zodat de lange jurk goed zichtbaar was. (DB)