Hij mag dan al vaak bij hoog en bij laag beweren dat hij nog niet aan aftreden denkt, Karl Lagerfeld blijkt toch al te hebben nagedacht over een opvolger als het om Chanel gaat. "Ik heb eigenlijk een contract voor het leven, dus het hangt allemaal af van aan wie ik Chanel wil overdragen", aldus Lagerfeld aan Numero magazine. "Op dit ogenblik zou ik zeggen: aan Haider Ackermann".

Ackermann, Fransman maar oud-student van de Antwerpse mode-academie, werd vorig jaar ook al getipt als opvolger van Martin Margiela. Lagerfeld nodigde hem uit op de laatste Chanel-show in Parijs.

"Wat kan ik zeggen op over zo'n uitspraak?", aldus Ackermann aan Woman's Wear Daily. "Wat een compliment! Ik voel mij vereerd. Hoe zou iemand niet vereerd kunnen zijn? Ik ben in alle eerlijkheid ongelooflijk geraakt door de woorden van Monsieur Lagerfeld".

Ann Heylens.

Hij mag dan al vaak bij hoog en bij laag beweren dat hij nog niet aan aftreden denkt, Karl Lagerfeld blijkt toch al te hebben nagedacht over een opvolger als het om Chanel gaat. "Ik heb eigenlijk een contract voor het leven, dus het hangt allemaal af van aan wie ik Chanel wil overdragen", aldus Lagerfeld aan Numero magazine. "Op dit ogenblik zou ik zeggen: aan Haider Ackermann". Ackermann, Fransman maar oud-student van de Antwerpse mode-academie, werd vorig jaar ook al getipt als opvolger van Martin Margiela. Lagerfeld nodigde hem uit op de laatste Chanel-show in Parijs. "Wat kan ik zeggen op over zo'n uitspraak?", aldus Ackermann aan Woman's Wear Daily. "Wat een compliment! Ik voel mij vereerd. Hoe zou iemand niet vereerd kunnen zijn? Ik ben in alle eerlijkheid ongelooflijk geraakt door de woorden van Monsieur Lagerfeld". Ann Heylens.