Karl Lagerfeld - Creatief Directeur van modehuis Chanel - heeft een exclusieve en extravagante variant ontworpen van zijn kenmerkende kraag.

De kraag is bezet met zwarte diamanten en een 22 karaat smaragd. De accessoire zal verkocht worden op de luxewebsite Net-A-Porter voor 37.500 dollar. "Ik sta gekend voor mijn liefde voor hoge kragen en ik wou zelf een echt verzamelstuk ontwerpen. Deze kraag is een echt kunstwerk en zal hoofden doen draaien."

De kraag is nogal prijzig, maar als u de accessoire toch eens in het echt wil zien kan dat van 28 juni tot 4 juli op de kunst-en designbeurs Masterpiece London. Daarna zal de kraag naar de koper verzonden worden. Een deel van de opbrengsten gaat naar CLIC Sargent, een organisatie die geld inzamelt voor kinderen met kanker. (RDM)

Karl Lagerfeld - Creatief Directeur van modehuis Chanel - heeft een exclusieve en extravagante variant ontworpen van zijn kenmerkende kraag. De kraag is bezet met zwarte diamanten en een 22 karaat smaragd. De accessoire zal verkocht worden op de luxewebsite Net-A-Porter voor 37.500 dollar. "Ik sta gekend voor mijn liefde voor hoge kragen en ik wou zelf een echt verzamelstuk ontwerpen. Deze kraag is een echt kunstwerk en zal hoofden doen draaien." De kraag is nogal prijzig, maar als u de accessoire toch eens in het echt wil zien kan dat van 28 juni tot 4 juli op de kunst-en designbeurs Masterpiece London. Daarna zal de kraag naar de koper verzonden worden. Een deel van de opbrengsten gaat naar CLIC Sargent, een organisatie die geld inzamelt voor kinderen met kanker. (RDM)