Actrice en model Laetitia Casta is de nieuwe muze van Karl Lagerfeld. De Franse schone is het gezicht van Chanel Eyewear en poseert met brillen en zonnebrillen uit de voorjaarscollectie van 2013.

Lagerfeld, die zelf nooit gezien wordt zonder zijn zonnebril, schoot zelf de futuristische foto's in zijn fotostudio in de Rue de Lille in Parijs. Laetitia Casta poseert in de zwart-wit foto's met transparante hoeden en bloemenaccessoires. Met haar haren strak naar achter getrokken en een leren ketting aan speelt Chanel in op de sm-hype. In het filmpje kan je zien hoe Karl de campagnebeelden zelf fotografeert.

Laetitia Casta is geen onbekende voor Chanel. Ze zit steevast vooraan bij de modeshows -als ze er zelf niet in meeloopt- en was eerder al het gezicht van het parfum 'Allure'. Bovendien poseerde ze ook voor Lagerfelds fotoboek 'La Petite Veste Noir'. Vorig jaar was actrice Maïwenn Le Besco het gezicht van Chanel Eyewear en daarvoor ging de eer naar supermodellen Claudia Schiffer en Linda Evangelista.

De campagne wordt gelanceerd op 26 april.

Actrice en model Laetitia Casta is de nieuwe muze van Karl Lagerfeld. De Franse schone is het gezicht van Chanel Eyewear en poseert met brillen en zonnebrillen uit de voorjaarscollectie van 2013. Lagerfeld, die zelf nooit gezien wordt zonder zijn zonnebril, schoot zelf de futuristische foto's in zijn fotostudio in de Rue de Lille in Parijs. Laetitia Casta poseert in de zwart-wit foto's met transparante hoeden en bloemenaccessoires. Met haar haren strak naar achter getrokken en een leren ketting aan speelt Chanel in op de sm-hype. In het filmpje kan je zien hoe Karl de campagnebeelden zelf fotografeert. Laetitia Casta is geen onbekende voor Chanel. Ze zit steevast vooraan bij de modeshows -als ze er zelf niet in meeloopt- en was eerder al het gezicht van het parfum 'Allure'. Bovendien poseerde ze ook voor Lagerfelds fotoboek 'La Petite Veste Noir'. Vorig jaar was actrice Maïwenn Le Besco het gezicht van Chanel Eyewear en daarvoor ging de eer naar supermodellen Claudia Schiffer en Linda Evangelista. De campagne wordt gelanceerd op 26 april.