Lady Gaga heeft een uniek item geschonken aan veilinghuis Cornette de Saint Cry's fifth L'Homme et son Univers. De zilveren schoen ontworpen door Emporio Armani wordt op 11 februari 2013 in Parijs geveild.

Het gaat om een enkele zilverkleurige platformschoen - en dus geen paar - ter waarde van 4000 à 5000 euro. In de veiling zal de schoen waarschijnlijk nog meer opbrengen. De schoen is vooral bekend omdat Lady Gaga het in het publiek gooide tijdens haar Monster Ball-concert in 2010 in Parijs.

Items die tijdens dezelfde veiling ook onder de hamer zullen gaan zijn een Maddest Hatter Los Angeles fedora van Michael Jackson uit 1984, een schrijfset van Marilyn Monroe en een Hermès Birkin-tas - ter waarde van een schamele € 25.000 - die ooit eigendom was van Hermine de Clermont-Tonnerre, een Franse actrice, schrijfster én voormalig stilist bij Dior. (RDM)Lady Gaga heeft een uniek item geschonken aan veilinghuis Cornette de Saint Cry's fifth L'Homme et son Univers. De zilveren schoen ontworpen door Emporio Armani wordt op 11 februari 2013 in Parijs geveild. Het gaat om een enkele zilverkleurige platformschoen - en dus geen paar - ter waarde van 4000 à 5000 euro. In de veiling zal de schoen waarschijnlijk nog meer opbrengen. De schoen is vooral bekend omdat Lady Gaga het in het publiek gooide tijdens haar Monster Ball-concert in 2010 in Parijs. Items die tijdens dezelfde veiling ook onder de hamer zullen gaan zijn een Maddest Hatter Los Angeles fedora van Michael Jackson uit 1984, een schrijfset van Marilyn Monroe en een Hermès Birkin-tas - ter waarde van een schamele € 25.000 - die ooit eigendom was van Hermine de Clermont-Tonnerre, een Franse actrice, schrijfster én voormalig stilist bij Dior. (RDM)