Met een nieuwe plaat in aantocht, heeft Lady Gaga zich opnieuw een 'nieuwe look' aangemeten. Ze koos voor vier alter ego's, zoals weergeven in de laatste editie van V Magazine, die bij regelmaat van de klok gewisseld worden. Een van de vier 'alter ego's' is een ietwat gotische/donkere personage en is gek op de ontwerpen van het label Saint Laurent.

Lady Gaga weet ons telkens weer te verbazen. Naar aanleiding van haar nieuwe album ArtPop heeft ze zichzelf opnieuw uitgevonden en creëerde ze vier personages voor zichzelf. Wanneer we haar zien tijdens een publiek optreden of publieke verschijning is ze 'verkleed' in een van deze vier personages. Deze 'types' zijn ook te zien in de clip van 'Applause', de eerste vrijgegeven single van het nieuwe album.

Een van de vier types is een beetje donkerder, op het 'gothic-achtige' af. Ze heeft lang bruin/zwart haar (een pruik uiteraard!) en draagt vooral donkere kleding. Met deze look wil ze een statement maken en kiest, om dit kracht bij te zetten, voor outfits van Saint Laurent. De zangeres is een grote fan van de ontwerpen van Hedi Slimane, het creatieve brein achter Saint Laurent, en wil dit ook tonen met dit personage. Nog een leuk weetje: de liefde tussen Gaga en Slimane is zo groot dat ze daags na de voorstelling van de lente/zomercollectie van het label al gezien werd (als eerste!) in een outfit uit de show.

De zangeres werd onder meer al gezien in een kort rokje, doorschijnende jumpsuit en leren jurkje van het label . Allemaal donker, maar wel erg glamoureus.

Laura Van Roey

Met een nieuwe plaat in aantocht, heeft Lady Gaga zich opnieuw een 'nieuwe look' aangemeten. Ze koos voor vier alter ego's, zoals weergeven in de laatste editie van V Magazine, die bij regelmaat van de klok gewisseld worden. Een van de vier 'alter ego's' is een ietwat gotische/donkere personage en is gek op de ontwerpen van het label Saint Laurent. Lady Gaga weet ons telkens weer te verbazen. Naar aanleiding van haar nieuwe album ArtPop heeft ze zichzelf opnieuw uitgevonden en creëerde ze vier personages voor zichzelf. Wanneer we haar zien tijdens een publiek optreden of publieke verschijning is ze 'verkleed' in een van deze vier personages. Deze 'types' zijn ook te zien in de clip van 'Applause', de eerste vrijgegeven single van het nieuwe album. Een van de vier types is een beetje donkerder, op het 'gothic-achtige' af. Ze heeft lang bruin/zwart haar (een pruik uiteraard!) en draagt vooral donkere kleding. Met deze look wil ze een statement maken en kiest, om dit kracht bij te zetten, voor outfits van Saint Laurent. De zangeres is een grote fan van de ontwerpen van Hedi Slimane, het creatieve brein achter Saint Laurent, en wil dit ook tonen met dit personage. Nog een leuk weetje: de liefde tussen Gaga en Slimane is zo groot dat ze daags na de voorstelling van de lente/zomercollectie van het label al gezien werd (als eerste!) in een outfit uit de show. De zangeres werd onder meer al gezien in een kort rokje, doorschijnende jumpsuit en leren jurkje van het label . Allemaal donker, maar wel erg glamoureus. Laura Van Roey