Voor een optreden in New York koos de Amerikaanse zangers voor een outfit van de Belgische ontwerpster Louise Leconte. Ook voor de avondactiviteiten ging Lady Gaga gekleed in Leconte.

Tijdens een artistiek evenement, naar aanleiding van de nieuwe plaat van Lady Gaga, klom de zangeres op het podium in een outfit van de Brusselse ontwerpster. Het was een wit pakje, een soort van catsuit, helemaal op maat gemaakt voor La Gaga. Het pakje werd omhuld in een soort van harnas en een paar mouwen in vinyl. Ze werkte de outfit af met bijhorende blonde pruik.

Later op de avond koos Lady Gaga voor een andere, meer donkere outfit, maar ook van de hand van Louise Leconte. Een donkere jurk, uit bruin fluweel met een krokodillenprint, in combinatie met donkere pruik en make-up. Ook deze jurk werd helemaal op maat gemaakt.

Toch is het niet de eerste keer dat La Gaga kiest voor een outfit van Leconte. Zo droeg ze tijdens de zomer ook al een opvallende zwarte jurk van de ontwerpster tijdens de 20e editie van de 'Annual Big Bang Benefit'.

Van Parijs naar Brussel (en omgekeerd)

Louise Leconte werd geboren in Parijs, maar groeide op in Brussel. Ze studeerde mode aan La Cambre in Brussel en volgde stages over de hele wereld. Vandaag woont en werkt ze in Parijs én Brussel. Leconte omschrijft haar werk, en dat lezen we op haar website, als een zoektocht naar de plaats van gender in deze wereld en haar werk is doorspekt met sociale waarden en aspecten.

Momenteel werkt ze aan een collectie handtassen en kleine lederwaren 'Shield Collection'. Deze is te koop bij Hunting and Collecting in Brussel. (LVR)

Voor een optreden in New York koos de Amerikaanse zangers voor een outfit van de Belgische ontwerpster Louise Leconte. Ook voor de avondactiviteiten ging Lady Gaga gekleed in Leconte. Tijdens een artistiek evenement, naar aanleiding van de nieuwe plaat van Lady Gaga, klom de zangeres op het podium in een outfit van de Brusselse ontwerpster. Het was een wit pakje, een soort van catsuit, helemaal op maat gemaakt voor La Gaga. Het pakje werd omhuld in een soort van harnas en een paar mouwen in vinyl. Ze werkte de outfit af met bijhorende blonde pruik. Later op de avond koos Lady Gaga voor een andere, meer donkere outfit, maar ook van de hand van Louise Leconte. Een donkere jurk, uit bruin fluweel met een krokodillenprint, in combinatie met donkere pruik en make-up. Ook deze jurk werd helemaal op maat gemaakt. Toch is het niet de eerste keer dat La Gaga kiest voor een outfit van Leconte. Zo droeg ze tijdens de zomer ook al een opvallende zwarte jurk van de ontwerpster tijdens de 20e editie van de 'Annual Big Bang Benefit'.Van Parijs naar Brussel (en omgekeerd) Louise Leconte werd geboren in Parijs, maar groeide op in Brussel. Ze studeerde mode aan La Cambre in Brussel en volgde stages over de hele wereld. Vandaag woont en werkt ze in Parijs én Brussel. Leconte omschrijft haar werk, en dat lezen we op haar website, als een zoektocht naar de plaats van gender in deze wereld en haar werk is doorspekt met sociale waarden en aspecten. Momenteel werkt ze aan een collectie handtassen en kleine lederwaren 'Shield Collection'. Deze is te koop bij Hunting and Collecting in Brussel. (LVR)