Tijdens een benefietavond met theater, kunst en design, koos Lady Gaga voor een jurk van de pas afgestudeerde, Belgische studente Louise Leconte (26). De jurk is een van de ontwerpen uit het afstudeerproject van de inmiddels afgestudeerde Leconte voor modeschool La Cambre.

De zwarte jurk, met sterke nadruk op boezem en schouders, werd ontworpen door Leconte in 2012. Het was de stiliste van Lady Gaga die aan de jonge Belgische ontwerpster vroeg om een zevental ontwerpen op te sturen. Naar alle waarschijnlijkheid hadden ze Leconte gevonden via het internet. Dat Lady Gaga één van haar jurken draagt, betekent misschien wel de doorbraak voor de jonge ontwerpster.

Toch blijft Louise Leconte er bijzonder rustig onder. "Ik ben er niet echt mee bezig. Ik kijk wel of ze iets van mij draagt of niet, maar eigenlijk ben ik er niet echt mee bezig. Mijn jurken zijn ook nog niet te koop. Ik ontwerp enkel op vraag," zegt Leconte in Het Nieuwsblad.

Nieuw album, nieuwe stijl?

Bij een nieuw album hoort voor Lady Gaga een nieuw imago. De zangeres is, net als haar grote voorbeeld Madonna, een ware kameleon en je weet nooit wat je van haar mag verwachten. Voor het nieuwe album 'Artpop', dat verschijnt in november, heeft Lady Gaga zichzelf een veel minder 'karikaturale' look aangemeten en kiest ze voor mysterieuze jurken in donkere kleuren. De puurheid die de zangeres uitstraalt hebben we nooit eerder mogen zien. De nieuwe look van Lady Gaga is best ook wel wat alternatief; een neusring, wenkbrauwen in een andere kleur dan haar haar en een niet-alledaagse jurk. (LVR)

Tijdens een benefietavond met theater, kunst en design, koos Lady Gaga voor een jurk van de pas afgestudeerde, Belgische studente Louise Leconte (26). De jurk is een van de ontwerpen uit het afstudeerproject van de inmiddels afgestudeerde Leconte voor modeschool La Cambre. De zwarte jurk, met sterke nadruk op boezem en schouders, werd ontworpen door Leconte in 2012. Het was de stiliste van Lady Gaga die aan de jonge Belgische ontwerpster vroeg om een zevental ontwerpen op te sturen. Naar alle waarschijnlijkheid hadden ze Leconte gevonden via het internet. Dat Lady Gaga één van haar jurken draagt, betekent misschien wel de doorbraak voor de jonge ontwerpster. Toch blijft Louise Leconte er bijzonder rustig onder. "Ik ben er niet echt mee bezig. Ik kijk wel of ze iets van mij draagt of niet, maar eigenlijk ben ik er niet echt mee bezig. Mijn jurken zijn ook nog niet te koop. Ik ontwerp enkel op vraag," zegt Leconte in Het Nieuwsblad. Nieuw album, nieuwe stijl? Bij een nieuw album hoort voor Lady Gaga een nieuw imago. De zangeres is, net als haar grote voorbeeld Madonna, een ware kameleon en je weet nooit wat je van haar mag verwachten. Voor het nieuwe album 'Artpop', dat verschijnt in november, heeft Lady Gaga zichzelf een veel minder 'karikaturale' look aangemeten en kiest ze voor mysterieuze jurken in donkere kleuren. De puurheid die de zangeres uitstraalt hebben we nooit eerder mogen zien. De nieuwe look van Lady Gaga is best ook wel wat alternatief; een neusring, wenkbrauwen in een andere kleur dan haar haar en een niet-alledaagse jurk. (LVR)