Lady Gaga is dolgelukkig met haar nieuwe aankoop. In de clip voor 'Bad Romance' droeg ze de Armadillo boots die deel uitmaakten van de laatste collectie van wijlen Alexander McQueen. Deze link en haar liefde voor McQueen zorgden ervoor dat ze koste wat kost deze iconische schoenen in haar bezit wilde hebben. Het enige wat ze moest doen was diep in haar buidel tasten, maar dat zal geen probleem geweest zijn voor de populaire artieste.

Uniek

De Armadillo werd echter in productie gebracht, dus afgezien van de 21 originele modellen, gebruikt voor de catwalk en modeshoots, bestaan er geen exemplaren van. Lady Gaga heeft dus een belangrijk stukje modegeschiedenis aangekocht.

Tastbare herinnering

Aan V Magazine legde ze uit waarom ze deze schoenen zo graag wilde hebben: 'Iedere dag, wanneer ik mijn kledingkast open, ben ik ongelukkig omdat hij er niet meer is en de wereld niet meer kan verbazen met zijn prachtig, donker en grenzeloos talent. Deze schoenen zijn de enige tastbare herinneringen aan onze samenwerking en onze vriendschap. Long live McQueen.'

De opbrengst van de veiling gaat naar UNICEF.

(LP)

Lady Gaga is dolgelukkig met haar nieuwe aankoop. In de clip voor 'Bad Romance' droeg ze de Armadillo boots die deel uitmaakten van de laatste collectie van wijlen Alexander McQueen. Deze link en haar liefde voor McQueen zorgden ervoor dat ze koste wat kost deze iconische schoenen in haar bezit wilde hebben. Het enige wat ze moest doen was diep in haar buidel tasten, maar dat zal geen probleem geweest zijn voor de populaire artieste. UniekDe Armadillo werd echter in productie gebracht, dus afgezien van de 21 originele modellen, gebruikt voor de catwalk en modeshoots, bestaan er geen exemplaren van. Lady Gaga heeft dus een belangrijk stukje modegeschiedenis aangekocht. Tastbare herinneringAan V Magazine legde ze uit waarom ze deze schoenen zo graag wilde hebben: 'Iedere dag, wanneer ik mijn kledingkast open, ben ik ongelukkig omdat hij er niet meer is en de wereld niet meer kan verbazen met zijn prachtig, donker en grenzeloos talent. Deze schoenen zijn de enige tastbare herinneringen aan onze samenwerking en onze vriendschap. Long live McQueen.' De opbrengst van de veiling gaat naar UNICEF. (LP)