Voor vrouwen die houden van jurken en daar in de winter dus noodgedwongen nylonkousen bij dragen, zou het werkelijk een revelatie zijn: volledig ladder-resistente panty's.

Invista, een van 's werelds grootste vezelproducenten en eigenaar van het merk Lycra, beweert de technologie te hebben gevonden die daarvoor kan zorgen. Het bedrijf stelde afgelopen week op een congres zijn Lycra Fusion- vezel voor. Deze vezel zou sterk genoeg zijn om de vervelende ladders in kousen tot het verleden te doen behoren. Volgens Invisita zullen vanaf volgend jaar enkele belangrijke kousenmerken de technologie gebruiken.

Invista heeft ook een reclamecampagne rond dit innovatieve materiaal in de startblokken staan. Ze toont vrouwenbenen met panty's die uitdagend tussen cactussen en rozen met doornen wandelen. Iets waar u met de huidige nylonkousen nog niet over moet denken, tenzij u zich een punklook wil aanmeten.

Ann Heylens.

Voor vrouwen die houden van jurken en daar in de winter dus noodgedwongen nylonkousen bij dragen, zou het werkelijk een revelatie zijn: volledig ladder-resistente panty's. Invista, een van 's werelds grootste vezelproducenten en eigenaar van het merk Lycra, beweert de technologie te hebben gevonden die daarvoor kan zorgen. Het bedrijf stelde afgelopen week op een congres zijn Lycra Fusion- vezel voor. Deze vezel zou sterk genoeg zijn om de vervelende ladders in kousen tot het verleden te doen behoren. Volgens Invisita zullen vanaf volgend jaar enkele belangrijke kousenmerken de technologie gebruiken. Invista heeft ook een reclamecampagne rond dit innovatieve materiaal in de startblokken staan. Ze toont vrouwenbenen met panty's die uitdagend tussen cactussen en rozen met doornen wandelen. Iets waar u met de huidige nylonkousen nog niet over moet denken, tenzij u zich een punklook wil aanmeten. Ann Heylens.