Volgens een onderzoek van een Britse webshop is een laaghangende broek de minst gesmaakte trend van de laatste jaren. Dat schrijft de Daily Mail.

Zanger Justin Bieber mag dan wel ongelooflijk populair zijn bij tienermeisjes, zijn kledingstijl wordt door veel vrouwen niet gewaardeerd. Een laaghangende broek is zo wat het handelsmerk van zijn stijl en deze trend valt bij veel vrouwen niet in de smaak.

Een populaire Britse webshop heeft 1000 vrouwen gevraagd naar wat ,volgens hen, de modemissers van de 21e eeuw zijn. Dit leverde een leuk lijstje op.

Jeggings

Naast enkele 'klassiekers', zoals witte sokken in sandalen of designertassen die nep zijn, staan er ook relatief nieuwe kledingstukken in de lijst. Zo staat de jegging, een kruising tussen een jeans en een legging, op de tweede plaats. Op de derde plaats staat het trainingspak. Dit kledingstuk maakte een comeback met de nineties-revival, maar wordt toch niet hoog in het 'mode-vaandel' gedragen.

De ultieme modemisser

Maar welke modemisser staat op de eerste plaats? De ultieme modemisser is volgens de ondervraagden, met 21 procent van de stemmen, een laaghangende broek. De broek wordt hier onder het achterwerk gedragen en wordt op z'n plaats gehouden met een riem. Dit heeft een 'baggy', maar vaak ook slordig, effect. De ondervraagde vrouwen vinden zo'n broek maar niets omdat het ondergoed van de man té zichtbaar zou worden. (LVR)

Volgens een onderzoek van een Britse webshop is een laaghangende broek de minst gesmaakte trend van de laatste jaren. Dat schrijft de Daily Mail. Zanger Justin Bieber mag dan wel ongelooflijk populair zijn bij tienermeisjes, zijn kledingstijl wordt door veel vrouwen niet gewaardeerd. Een laaghangende broek is zo wat het handelsmerk van zijn stijl en deze trend valt bij veel vrouwen niet in de smaak. Een populaire Britse webshop heeft 1000 vrouwen gevraagd naar wat ,volgens hen, de modemissers van de 21e eeuw zijn. Dit leverde een leuk lijstje op.Jeggings Naast enkele 'klassiekers', zoals witte sokken in sandalen of designertassen die nep zijn, staan er ook relatief nieuwe kledingstukken in de lijst. Zo staat de jegging, een kruising tussen een jeans en een legging, op de tweede plaats. Op de derde plaats staat het trainingspak. Dit kledingstuk maakte een comeback met de nineties-revival, maar wordt toch niet hoog in het 'mode-vaandel' gedragen.De ultieme modemisser Maar welke modemisser staat op de eerste plaats? De ultieme modemisser is volgens de ondervraagden, met 21 procent van de stemmen, een laaghangende broek. De broek wordt hier onder het achterwerk gedragen en wordt op z'n plaats gehouden met een riem. Dit heeft een 'baggy', maar vaak ook slordig, effect. De ondervraagde vrouwen vinden zo'n broek maar niets omdat het ondergoed van de man té zichtbaar zou worden. (LVR)