Batterijen van smartphones lopen om de haverklap leeg en rondzeulen met een lader is allesbehalve handig. eBay en de Council of Fashion Designers of America (CFDA) spelen in op dit alom gekend probleem met hun designer armbanden die over een USB-poort beschikken.

Wanneer mode en technologie hand in hand gaan, hoor je ons niet klagen. Ook de CFDA en eBay weten dat stijlvolle armbanden met een verborgen smartphonelader een gat in de markt zijn. De CFDA vroeg aan Rachel Zoe, Mara Hoffman, Michael Bastian, Shipley & Halmos en Milly om een limited edition print voor hun armbanden te ontwerpen. De designs doen een denken aan armbanden uit de nineties dankzij hun vormgeving, textuur en vrolijke kleuren.

De armbanden kosten 25 dollar en zullen vanaf 11 november beschikbaar zijn via eBay.

Wij voorspellen alvast een stormloop voor de armbanden met de print van Mara Hoffman met tijgers en halve maantjes. (LP)

Batterijen van smartphones lopen om de haverklap leeg en rondzeulen met een lader is allesbehalve handig. eBay en de Council of Fashion Designers of America (CFDA) spelen in op dit alom gekend probleem met hun designer armbanden die over een USB-poort beschikken. Wanneer mode en technologie hand in hand gaan, hoor je ons niet klagen. Ook de CFDA en eBay weten dat stijlvolle armbanden met een verborgen smartphonelader een gat in de markt zijn. De CFDA vroeg aan Rachel Zoe, Mara Hoffman, Michael Bastian, Shipley & Halmos en Milly om een limited edition print voor hun armbanden te ontwerpen. De designs doen een denken aan armbanden uit de nineties dankzij hun vormgeving, textuur en vrolijke kleuren. De armbanden kosten 25 dollar en zullen vanaf 11 november beschikbaar zijn via eBay. Wij voorspellen alvast een stormloop voor de armbanden met de print van Mara Hoffman met tijgers en halve maantjes. (LP)