Lagerfelds nieuwste muze, de 24-jarige Stewart, krijgt de eer om model te staan voor de laatste collectie zonnebrillen en monturen van het Franse modehuis. Het is niet de eerste keer dat de naam van de actrice wordt gelinkt met Chanel. In 2013 sprak Lagerfeld al vol lof over haar toen ze de Métiers d'Art Collection Paris-Dallas verzorgde voor zijn label.

In een video op de website van Chanel wordt een blik achter de schermen geworpen tijdens de campagnefilm. We krijgen een elegante, maar stoere Stewart te zien die zich ontpopt als fotojournaliste met een vintage camera in de hand, gericht op Lagerfeld. Kaiser Karl blikte overigens ook de campagnefilm in.

(LD)

Lagerfelds nieuwste muze, de 24-jarige Stewart, krijgt de eer om model te staan voor de laatste collectie zonnebrillen en monturen van het Franse modehuis. Het is niet de eerste keer dat de naam van de actrice wordt gelinkt met Chanel. In 2013 sprak Lagerfeld al vol lof over haar toen ze de Métiers d'Art Collection Paris-Dallas verzorgde voor zijn label.In een video op de website van Chanel wordt een blik achter de schermen geworpen tijdens de campagnefilm. We krijgen een elegante, maar stoere Stewart te zien die zich ontpopt als fotojournaliste met een vintage camera in de hand, gericht op Lagerfeld. Kaiser Karl blikte overigens ook de campagnefilm in.(LD)