Kristen Stewart is 23 jaar geworden en dat is reden genoeg om haar tien mooiste outfits van van het afgelopen jaar op een rijtje te zetten. 14 april 2012 Kristen Stewart lijkt net een schoolmeisje wanneer ze poseert in een Stella McCartney pakje op de première van de film 'My Valentine' in West Hollywood.

14 mei 2012 Ditmaal kiest ze voor een ietwat gothic look op de rode loper voor de wereldpremière van 'Snowwhite and the Huntsman'. Haar look is wel perfect in thema: ze hield haar bleke huid zo wit als sneeuw gecombineerd met smokey eyes. Haar lichaam was onthuld in een zwarte jurk van Marchesa. Nooit een fan geweest van hoge hakken, ruilde de toen nog 22-jarige Stewart haar hakken in voor comfortabele Nike sneakers. Ze werd betrapt en voelde zich toch enigszins beschaamd toen fotografen dit konden vastleggen op camera.

28 mei 2012 We spoelen terug naar het film festival in Cannes 2012. Kristen maakt een indruk van jewelste wanneer ze haar jeans inruilt voor een verfijnde rode jurk van Reem Acra.

29 juni 2012 Kristen Stewart schittert in dit prachtige mouwvrije ensemble van Balmain op de Australische première van 'Snowwhite and the Huntsman'. Naast haar vele talenten, kunnen we haar nu toch wel tot de fashionista's rekenen.

4 november 2012

De actrice poseert in een top look van Balenciaga op de Hollywood screening van haar film 'On The Road' in Los Angeles.

13 november 2012 Op de Amerikaanse première voor het veelbelovende einde van de film 'Twilight Breaking Dawn-deel 2' stond Kristen Stewart in een transparante jurk van Zuhair Murad die weinig aan de verbeelding overliet.

14 november 2012 Voor de Europese première voor de laatste Twilight film in Londen koos Kristen Stewart opnieuw voor Zuhair Muraid, dit keer ging ze voor een jumpsuit. Liefhebbers verdedigen haar kanten outfit met de vele pailletten en anderen vinden eerder dat ze haar magische touch is verloren. Aan welke kant sta jij?

2 december 2012 Kristen Stewart speecht tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van de superstorm Sandy in een sportieve neon jumpsuit.

25 februari 2013 Kristen Stewart arriveert op de 85ste Oscaruitreiking in een lichtkleurige jurk van Reem Acra. Op dat moment liep ze op krukken waarbij we ons menen te herinneren dat ze haar voet stootte tijdens het filmen van 'Snowwhite and the Huntsman'. Maar voor de foto liet ze dit lastige accessoire toch wel achterwege.

25 maart 2013 Op de Kid's Choice Awards 2013 vond het rock 'n roll gehalte van Steward weerklank in een ontwerp van Osman Yousefzada. Een tweedelig geruit maatpakje van de Pre-Fall 2013 collectie komt haar bleke huid ten goede en haar korte shortje laten haar benen extra lang uitkomen. Ook ruilt ze haar sneakers in voor elegante hakken van Christian Louboutin. We verkozen deze outfit enkele weken terug tot de look van de week. (YM)

Kristen Stewart is 23 jaar geworden en dat is reden genoeg om haar tien mooiste outfits van van het afgelopen jaar op een rijtje te zetten. 14 april 2012 Kristen Stewart lijkt net een schoolmeisje wanneer ze poseert in een Stella McCartney pakje op de première van de film 'My Valentine' in West Hollywood. 14 mei 2012 Ditmaal kiest ze voor een ietwat gothic look op de rode loper voor de wereldpremière van 'Snowwhite and the Huntsman'. Haar look is wel perfect in thema: ze hield haar bleke huid zo wit als sneeuw gecombineerd met smokey eyes. Haar lichaam was onthuld in een zwarte jurk van Marchesa. Nooit een fan geweest van hoge hakken, ruilde de toen nog 22-jarige Stewart haar hakken in voor comfortabele Nike sneakers. Ze werd betrapt en voelde zich toch enigszins beschaamd toen fotografen dit konden vastleggen op camera. 28 mei 2012 We spoelen terug naar het film festival in Cannes 2012. Kristen maakt een indruk van jewelste wanneer ze haar jeans inruilt voor een verfijnde rode jurk van Reem Acra. 29 juni 2012 Kristen Stewart schittert in dit prachtige mouwvrije ensemble van Balmain op de Australische première van 'Snowwhite and the Huntsman'. Naast haar vele talenten, kunnen we haar nu toch wel tot de fashionista's rekenen. 4 november 2012 De actrice poseert in een top look van Balenciaga op de Hollywood screening van haar film 'On The Road' in Los Angeles. 13 november 2012 Op de Amerikaanse première voor het veelbelovende einde van de film 'Twilight Breaking Dawn-deel 2' stond Kristen Stewart in een transparante jurk van Zuhair Murad die weinig aan de verbeelding overliet. 14 november 2012 Voor de Europese première voor de laatste Twilight film in Londen koos Kristen Stewart opnieuw voor Zuhair Muraid, dit keer ging ze voor een jumpsuit. Liefhebbers verdedigen haar kanten outfit met de vele pailletten en anderen vinden eerder dat ze haar magische touch is verloren. Aan welke kant sta jij? 2 december 2012 Kristen Stewart speecht tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van de superstorm Sandy in een sportieve neon jumpsuit. 25 februari 2013 Kristen Stewart arriveert op de 85ste Oscaruitreiking in een lichtkleurige jurk van Reem Acra. Op dat moment liep ze op krukken waarbij we ons menen te herinneren dat ze haar voet stootte tijdens het filmen van 'Snowwhite and the Huntsman'. Maar voor de foto liet ze dit lastige accessoire toch wel achterwege. 25 maart 2013 Op de Kid's Choice Awards 2013 vond het rock 'n roll gehalte van Steward weerklank in een ontwerp van Osman Yousefzada. Een tweedelig geruit maatpakje van de Pre-Fall 2013 collectie komt haar bleke huid ten goede en haar korte shortje laten haar benen extra lang uitkomen. Ook ruilt ze haar sneakers in voor elegante hakken van Christian Louboutin. We verkozen deze outfit enkele weken terug tot de look van de week. (YM)