Er wordt gefluisterd dat Renzo Rosso, de oprichter van het modelabel Diesel, een serieus aandeel van een ander Italiaanse modelabel, namelijk Marni, in handen wil krijgen. Rosso zou momenteel rond de tafel zitten met de eigenaars van Marni. Dat schrijft WWD.

Modelabel Marni is al een tijd op zoek naar verschillende financiële mogelijkheden om internationaal te kunnen groeien. Er werd al langere tijd gefluisterd dat Renzo Rosso, oprichter en eigenaar van Diesel, interesse zou hebben om een aandeel in het bedrijf Marni in handen te krijgen.

Maar nu zou hij meer willen: een erg groot en ingrijpend aandeel in het bedrijf en er beweren zelfs kwatongen dat hij Marni zou willen kopen. Dan kan Rosso dit toevoegen aan zijn, inmiddels indrukwekkende, portfolio van zijn holding 'Only The Brave'. Zo bezit hij onder meer naast Diesel ook Maison Martin Margiela en Viktor & Rolf. (LVR)

Er wordt gefluisterd dat Renzo Rosso, de oprichter van het modelabel Diesel, een serieus aandeel van een ander Italiaanse modelabel, namelijk Marni, in handen wil krijgen. Rosso zou momenteel rond de tafel zitten met de eigenaars van Marni. Dat schrijft WWD. Modelabel Marni is al een tijd op zoek naar verschillende financiële mogelijkheden om internationaal te kunnen groeien. Er werd al langere tijd gefluisterd dat Renzo Rosso, oprichter en eigenaar van Diesel, interesse zou hebben om een aandeel in het bedrijf Marni in handen te krijgen. Maar nu zou hij meer willen: een erg groot en ingrijpend aandeel in het bedrijf en er beweren zelfs kwatongen dat hij Marni zou willen kopen. Dan kan Rosso dit toevoegen aan zijn, inmiddels indrukwekkende, portfolio van zijn holding 'Only The Brave'. Zo bezit hij onder meer naast Diesel ook Maison Martin Margiela en Viktor & Rolf. (LVR)