Terwijl de meeste koppels kosten noch moeite sparen om de gelukkigste dag van hun leven te vereeuwigen op video, gooide dit stel uit Amerika het over een andere boeg. Op hun trouwdag geen professionele fotograaf of camerateam te bespeuren. Addie en Marshall Burnette besloten om hun eigen hond in te schakelen om de klus te klaren.

De viervoeter kreeg een GoPro camera aangebonden, kon de hele tijd zijn eigen ding doen en legde zo de memorabele dag vast op een originele manier. De husky, genaamd Ryder, volgde de baasjes onder meer naar de plek in de bergen in Tennessee, waar het koppel hun eerste date hadden. 'Ze heeft haar job fantastisch uitgevoerd', aldus de kersverse bruid.

Na montage van het opgenomen materiaal kreeg de video gepaste achtergrondmuziek van de indieband Tall Heights. Het resultaat mag gezien worden (en oogt zelfs beter dan sommige echte trouwfilms). (DB)

Terwijl de meeste koppels kosten noch moeite sparen om de gelukkigste dag van hun leven te vereeuwigen op video, gooide dit stel uit Amerika het over een andere boeg. Op hun trouwdag geen professionele fotograaf of camerateam te bespeuren. Addie en Marshall Burnette besloten om hun eigen hond in te schakelen om de klus te klaren. De viervoeter kreeg een GoPro camera aangebonden, kon de hele tijd zijn eigen ding doen en legde zo de memorabele dag vast op een originele manier. De husky, genaamd Ryder, volgde de baasjes onder meer naar de plek in de bergen in Tennessee, waar het koppel hun eerste date hadden. 'Ze heeft haar job fantastisch uitgevoerd', aldus de kersverse bruid. Na montage van het opgenomen materiaal kreeg de video gepaste achtergrondmuziek van de indieband Tall Heights. Het resultaat mag gezien worden (en oogt zelfs beter dan sommige echte trouwfilms). (DB)