De Nieuw-Zeelandse popsensatie Lorde is niet meer weg te slaan uit het muziek- en modelandschap. Met twee Grammy's op zak ziet het ernaar uit dat het ook in 2014 hard zal gaan voor de 17-jarige zangeres. Tijd om haar look onder de loep te nemen en te kopiëren.

- Hou je make-up simpel. Wijnrode lippen (zoek naar kleuren zoals 'Berry'), eyeliner en mascara volstaan.

- Kleed je uitsluitend in het zwart-wit (en eventueel grijs). Vermijd ook prints op kledij. COS en Acne worden je nieuwe lievelingsmerken.

- Laat je (natuurlijke) krullen loshangen. Een verzorgend masker af en toe is geen overbodige luxe.

- Trek je absoluut niets aan van trends. Hoewel je het nog niet beseft, ben jij de coolest kid in town. Laat de rest dus maar achterop hinken.

- Leg een verzameling opvallende ringen aan en draag ze vervolgens allemaal tegelijkertijd.

- Verzorg je porseleinen huid minutieus.

- Voor die dagen waarop je je koninklijk voelt, opteer je voor een gouden kroon en rijkelijke stoffen.

- Hoe groter en breder de schoen, hoe beter. Gooi die elegante pumps dus maar in de vuilnisbak.

- Lange rokken, jurken en broeken overheersen vanaf nu je garderobe. Om toch wat huid te laten zien, kies je voor een naakt middenrif of een kledingstuk met willekeurige gaten in.

- Schrap de woorden 'schattig', 'lieflijk' en 'zacht' uit je woordenboek. Vanaf nu dragen we kleren die doen vermoeden dat we bij een griezelige sekte zijn aangesloten. Oefen ondertussen ook op die doordringende Lorde-blik. En onthou: We're so happy, even when we're smilin' out of fear.

- Bij deze look hoort ook een krachtige roepnaam. Scratch Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, enter Lorde.

(LP)

De Nieuw-Zeelandse popsensatie Lorde is niet meer weg te slaan uit het muziek- en modelandschap. Met twee Grammy's op zak ziet het ernaar uit dat het ook in 2014 hard zal gaan voor de 17-jarige zangeres. Tijd om haar look onder de loep te nemen en te kopiëren. - Hou je make-up simpel. Wijnrode lippen (zoek naar kleuren zoals 'Berry'), eyeliner en mascara volstaan. - Kleed je uitsluitend in het zwart-wit (en eventueel grijs). Vermijd ook prints op kledij. COS en Acne worden je nieuwe lievelingsmerken. - Laat je (natuurlijke) krullen loshangen. Een verzorgend masker af en toe is geen overbodige luxe. - Trek je absoluut niets aan van trends. Hoewel je het nog niet beseft, ben jij de coolest kid in town. Laat de rest dus maar achterop hinken. - Leg een verzameling opvallende ringen aan en draag ze vervolgens allemaal tegelijkertijd. - Verzorg je porseleinen huid minutieus. - Voor die dagen waarop je je koninklijk voelt, opteer je voor een gouden kroon en rijkelijke stoffen. - Hoe groter en breder de schoen, hoe beter. Gooi die elegante pumps dus maar in de vuilnisbak. - Lange rokken, jurken en broeken overheersen vanaf nu je garderobe. Om toch wat huid te laten zien, kies je voor een naakt middenrif of een kledingstuk met willekeurige gaten in. - Schrap de woorden 'schattig', 'lieflijk' en 'zacht' uit je woordenboek. Vanaf nu dragen we kleren die doen vermoeden dat we bij een griezelige sekte zijn aangesloten. Oefen ondertussen ook op die doordringende Lorde-blik. En onthou: We're so happy, even when we're smilin' out of fear. - Bij deze look hoort ook een krachtige roepnaam. Scratch Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, enter Lorde. (LP)