Het gerucht doet de ronde dat het grootste Zara-filiaal ter wereld zal neerstrijken in Den Haag. En dat is niet eens zo gek ver van ons! Dat schrijft de Nederlandse Elle.

De persverantwoordelijke van Zara houdt de lippen nog stijf op elkaar, maar op het internet staat het vol met roddels en geruchten dat Den Haag wel eens het grootste Zara-filiaal ter wereld zal krijgen. De Spaanse kledinggigant zou het oog hebben laten vallen op een historisch pand in de binnenstad.

De nieuwe eigenaar zou de façade van het gebouw laten herstellen en binnenin zal er een winkel van Zara terug te vinden zijn die maar liefst 5000 vierkante meter groot is.

Grootste winkel ter wereld?

Met een winkeloppervlakte van 5000 vierkante meter zou deze nieuwe Zara groter zijn dan die van Rome. Deze stad heeft momenteel het grootste Zara- filiaal, maar zou met de nieuwe winkel in Den Haag van de troon gestoten worden. (LVR)

Het gerucht doet de ronde dat het grootste Zara-filiaal ter wereld zal neerstrijken in Den Haag. En dat is niet eens zo gek ver van ons! Dat schrijft de Nederlandse Elle. De persverantwoordelijke van Zara houdt de lippen nog stijf op elkaar, maar op het internet staat het vol met roddels en geruchten dat Den Haag wel eens het grootste Zara-filiaal ter wereld zal krijgen. De Spaanse kledinggigant zou het oog hebben laten vallen op een historisch pand in de binnenstad. De nieuwe eigenaar zou de façade van het gebouw laten herstellen en binnenin zal er een winkel van Zara terug te vinden zijn die maar liefst 5000 vierkante meter groot is.Grootste winkel ter wereld? Met een winkeloppervlakte van 5000 vierkante meter zou deze nieuwe Zara groter zijn dan die van Rome. Deze stad heeft momenteel het grootste Zara- filiaal, maar zou met de nieuwe winkel in Den Haag van de troon gestoten worden. (LVR)