Eerlijke mode duikt meer en meer op en daar zijn wij erg blij om. Toch is het niet altijd gemakkelijk om fair fashion te vinden in het straatbeeld. Katrien Smets, de bezielster van het ecolabel Pas N'Importe Quoi, trekt daarom op 2 en 3 april naar de Antwerpse koffiebar Kornél voor een heuse pop-upshop. In de tijdelijke winkel kan je niet alleen de truien en T-shirts van PNQ kopen, maar ook items van onder meer O My Bag, Qnoop, Veja, Fralippo Lippy en A Beautiful Story.

De kleding van PNQ wordt gemaakt van biokatoen en voor elk item dat verkocht wordt, schenkt het merk 1m2 aan Natuurpunt.

P.S. Alle bezoekers maken kans op een gratis P.N.Q. item door mee te doen aan een Instagramwedstijd.

Meer info via info@pasnimportequoi.beof op de Facebookpagina van het event.

Sint-Lambertusstraat 1

2600 Berchem

Zaterdag 2 en zondag 3 april van 10u tot 18u

(LP)

Eerlijke mode duikt meer en meer op en daar zijn wij erg blij om. Toch is het niet altijd gemakkelijk om fair fashion te vinden in het straatbeeld. Katrien Smets, de bezielster van het ecolabel Pas N'Importe Quoi, trekt daarom op 2 en 3 april naar de Antwerpse koffiebar Kornél voor een heuse pop-upshop. In de tijdelijke winkel kan je niet alleen de truien en T-shirts van PNQ kopen, maar ook items van onder meer O My Bag, Qnoop, Veja, Fralippo Lippy en A Beautiful Story. De kleding van PNQ wordt gemaakt van biokatoen en voor elk item dat verkocht wordt, schenkt het merk 1m2 aan Natuurpunt. P.S. Alle bezoekers maken kans op een gratis P.N.Q. item door mee te doen aan een Instagramwedstijd.Meer info via info@pasnimportequoi.beof op de Facebookpagina van het event. (LP)