Op het Gentse Zuid worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen voor Music For Life, de verzoekplatenmarathon van Studio Brussel. Precies om 19 u morgenavond zullen Siska Schoeters, Sofie Lemaire en nieuwkomer Sam De Bruyn het evenement op gang trekken.

Ook Knack Weekend steunt dit jaar Music for Life en de strijd tegen malaria: vanaf vrijdagavond 18 u tot woensdagavond 18u veilen we een unieke gelegenheid om zelf model te staan voor een modereportage.

Meer weten? Hou weekend.be en onze Facebookgroep in de gaten voor meer informatie.

Wim Denolf.

Op het Gentse Zuid worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen voor Music For Life, de verzoekplatenmarathon van Studio Brussel. Precies om 19 u morgenavond zullen Siska Schoeters, Sofie Lemaire en nieuwkomer Sam De Bruyn het evenement op gang trekken. Ook Knack Weekend steunt dit jaar Music for Life en de strijd tegen malaria: vanaf vrijdagavond 18 u tot woensdagavond 18u veilen we een unieke gelegenheid om zelf model te staan voor een modereportage. Meer weten? Hou weekend.be en onze Facebookgroep in de gaten voor meer informatie. Wim Denolf.